Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe kan ik Norton opnieuw installeren
Norton Antivirus is een van de meest voorkomende security programma's ontworpen om uw computer te beschermen tegen kwaadaardige tools (bijvoorbeeld , spyware , virussen ) die prestaties van de computer bedreigen. Hoewel het een goed programma voor de beveiliging , kan het corrupt of beschadigd is ( bijv. ontbrekende DLL-bestanden ) en veroorzaken systeemfouten of stoppen met werken effectief . De installatie van het programma en opnieuw is het een eenvoudige oplossing voor het resetten van corrupte entries en ervoor te zorgen dat uw computer beschermd blijft tegen gevaarlijke bestanden . Instructies
1

Verwijder de huidige Norton Antivirus applicatie die u op uw computer hebt geïnstalleerd . Om dit te doen , klikt u op de knop Windows "Start " en klik op ' Configuratiescherm'.

Dubbelklik op " Add or Remove Programs " 2 ( Windows 98 , ME en XP ) om de programma's te openen venster . Voor gebruikers van Windows Vista , klikt u op "Programma 's en onderdelen " en klik op " Een programma verwijderen " om het venster programma's te openen . De deïnstallatie stappen zijn hetzelfde voor alle Windows-besturingssystemen als je eenmaal in het venster programma .
3

Blader door en klik op Norton Antivirus . Klik op " Verwijderen /Installatie ongedaan maken ' en klik op ' Verwijder alle . " Start de computer opnieuw wanneer u wordt gevraagd . Alle eventuele andere antivirusprogramma 's die u hebt geïnstalleerd op uw computer ook.
4

Plaats de Norton- installatie-cd in het cd - rom-station van uw computer als u er een gekocht . De CD wordt automatisch uitgevoerd en start de installatiewizard . Als u gedownloade Norton Antivirus van de website van Symantec , dubbelklikt u op het installatiebestand en klik op "Run " om de installatiewizard te starten .
5

Verwijder het vinkje bij " Join Community Web Watch" als u niet geïnteresseerd in deze functie. Klik op " Install Options " en klik op " Bladeren " als je wilt de standaard installatie te wijzigen . Klik op " OK " na het maken van de selectie .

Klik op " User License Agreement , " 6 en klik op "OK " na het lezen van het. Klik op ' Accepteren en installeren ' om de installatie te beginnen . Norton Antivirus wordt automatisch gestart wanneer de installatie is voltooid .
7

Klik op " Nu activeren " op het programma en typ in de product key . De productcode bevindt zich op de verpakking van de gekochte CD of op de e-mail verzonden als u de online download te kopen . Klik op " Next . " Typ uw e-mailadres in en klik op 'Volgende'.

Type 8 uw wachtwoord in en klik op 'Volgende'. Aangezien u opnieuw installeren van het programma , moet je al de rekening die u hebt gemaakt toen u de installatie van de eerste kopie . Je hoeft niet om een ​​nieuwe account te maken .
9

Klik op 'Gereed' om de herinstallatie te concurreren.

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Microsoft Web Developer Certif…
·How to Get Rid van AVG7 
·Windows Live OneCare Problemen…
·Hoe Vergelijk antivirusprogram…
·McAfee Common Updater Issues 
·Hoe kan ik Norton 360 Premiere…
·Hoe maak je een virus Zoek op …
·Hoe te verwijderen Gen : Troja…
·Problemen met het downloaden v…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe Microsoft 2003 Update naar 2007 
·Hoe kan ik Adobe Pagemaker leren 
·Math Studiebegeleiding Software 
·Animation Shop Pro Tutorials 
·Hoe te 9mm Film converteren naar DVD 
·Wat is de extensie HTC ? 
·Een back-up SQL naar een Network Drive 
·Hoe te Macro's voor medische transcripti…
·Toegang tot een Runtime Query 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com