Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Problemen met het downloaden van Spybot Search & Destroy
Spybot Search & Destroy is een gratis anti - spyware programma dat spyware , adware en andere soorten kwaadaardige programma's die een computer kunnen schaden detecteert en elimineert . Het programma omvat ook een proces -systeem , de SD Resident , die continu op de achtergrond draait om real - time bescherming bieden wanneer de computer toegang tot de Internet.Because van de processen die Spybot en de SD Resident te voeren , zoals het openen van bestanden , inclusief de hoofdmap bestanden en monitoring online activiteiten , zijn er vaak problemen met het downloaden van het programma op een computer . De software stuit vaak conflicteert met de veiligheid firewalls . Soorten Problemen

Het grootste probleem bij het downloaden Spybot komt van computer firewalls . Firewalls zijn programma's die andere programma's blokkeren de toegang tot de computer of het internet . Dit is om systemen te beschermen tegen kwaadaardige programma's die proberen om computers te infiltreren door middel browser gebreken , of stop gedownloade programma's toegang krijgen tot het internet zonder de gebruiker knowledge.Many firewall- programma's bekijken Spybot als een bedreiging van de veiligheid , en zal te downloaden van het programma te blokkeren , of blokkeren de mogelijkheid programma 's te contacteren op het internet tijdens de installatie . Dit zorgt ervoor dat de download automatisch stoppen , en het proces wordt afgebroken .
Identificeren Problemen

Identificeer het probleem met de Spybot downloaden en de onderliggende oorzaken . Computers geven ons een aanwijzing in het identificeren van potentiële problemen door de uitgifte van foutmeldingen wanneer een download misgaat . Hier zijn de meest voorkomende vormen van Spybot downloaden error messages.Error berichten die iets als dit te lezen : " Fout verzenden Request , aansluiting server mislukt" of " Bestand downloaden , bij versturen aanvraag" treden meestal op als gevolg van de firewall conflicten . De firewall is Spybot toegang ontzeggen tot het internet , en het downloaden kan niet worden voltooid .
Problemen oplossen

Als een Spybot download mislukt , de beste manier om oplossen van de zaak is om een ​​nieuwe poging te downloaden . Aandacht besteden aan het begin van het downloadproces , en vink het vakje " Download updates onmiddellijk " in de sectie systeem component van de download . Dit voorkomt Spybot van een poging tot toegang tot het internet tijdens het downloadproces , en triggering firewall van de computer . Zodra Spybot is gedownload en erkend door de firewall , kunnen gebruikers controleren of er programma updates.Another manier om het downloaden problemen op te lossen is door het handmatig veranderen van de instellingen van uw firewall . Open de firewall -programma dat zich in het bedieningspaneel van de computer . Klik op " Een programma via firewall , " en kies " Programma toevoegen . " Vink het vakje aan naast " Spybot Search & Destroy , " en klik op "OK . " Ga terug en opnieuw downloaden van het programma .
Updates downloaden

ander veelvoorkomend probleem betreft het downloaden van Spybot updates . Fabrikant van het programma regelmatig updates uit om Spybot -date te houden over de nieuwste vormen van kwaadaardige programma's op het internet . " Socket Error # 11004 " meestal duidt Spybot is niet in staat om updates te downloaden . Dit kan gebeuren , zelfs als de firewall van de gebruiker is geconfigureerd om Spybot toegang tot het internet mogelijk te maken. Meestal gaat een conflict met het programma proxy setting.If Spybot is niet in staat om updates te downloaden , zijn er twee manieren om de situatie om te gaan . Een snelle work -around is door het openen van een Internet Explorer browser moet controleren of er updates zijn. Dit zal Spybot om verbinding met het internet op dat specifieke time.A permanente oplossing voor het probleem is om te gaan in Spybot 's instelmenu gelegen in het linkerpaneel . In de sectie Web Update , vinkt u het vakje naast " Proxy gebruiken om verbinding te maken met server te verbinden bij te werken . " Dit zou het probleem van het downloaden van Spybot updates repareren .
Preventie

Een van de makkelijkste manieren om firewall conflicten te vermijden voor het downloaden Spybot is om tijdelijk uit te schakelen firewalls en anti - virus programma's . Zodra het programma is gedownload en geïnstalleerd , kan de beveiligingsprogramma's worden weer ingeschakeld . Zij zullen ontdekken Spybot , en vragen of het programma moet worden gegeven toestemming voor toegang tot het internet . Dit moet ook eventuele toekomstige problemen met het downloaden van updates verhelpen .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Wat is het doel van antiviruss…
·Hoe Backdoor Win32 Rbot 
·Hoe te blokkeren Microsoft Def…
·Hoe maak je een mobiele virus …
·Computervirussen en Trojaanse …
·Hoe je pop - ups toestaan ​​Me…
·Handmatig bijwerken AVG Free E…
·Hoe te verwijderen Panda Antiv…
·Hoe maak je een Trojan -bestan…
  Related Articles
Hoe te afdrukproblemen Fix in boek Fold 
Problemen uploaden Word-documenten naar …
Hoe om problemen in Word 2007 Fix 
Installatie Problemen met WordPerfect 12…
Problemen bij de installatie van Office …
Word Document Problemen 
Software voor het typen Math Problems 
Problemen met Acrobat 9 Pro Met Word 200…
Problemen met het openen van Word docume…
  Software Articles
·Hoe te PNGs comprimeren op Photoshop CS3…
·Hoe maak je een Fishing Rod Betover in W…
·Hoe kan ik Excel importeren op Etiketten…
·Alternatieven voor Windows Media Center 
·Hoe te verwijderen Hijack 
·Hoe maak je een CD formaat met Nero 
·Hoe maak je een mov-bestand volgen 
·Hoe te Bedreigingen gedetecteerd door Mc…
·Hoe om PDF's te beschermen tegen kopiër…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com