Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe Backdoor Win32 Rbot
De Backdoor Win32 Rbot virus is een kwaadaardig softwareprogramma waarmee hackers toegang tot uw computer en gebruik het om te proberen om andere systemen te infecteren . Uw computer zou meestal worden besmet met het virus wanneer u een geïnfecteerde e-mailbijlage te openen of te navigeren uw webbrowser om een geïnfecteerde webpagina. Om de Backdoor Win32 Rbot virus te verwijderen , moet u stilgelegd al zijn bestanden en gebruik vervolgens een anti - virus programma . Wat je nodig hebt
Virus software verwijderen
Toon Meer Aanwijzingen
1

Volg de link in het gedeelte Bronnen voor AVG Free Anti - Virus , een webpagina die een biedt het verwijderen van virussen nut kunnen lokaliseren van de Backdoor Win32 Rbot virus . Download het programma en voer het installatiebestand . Kopen van 2

Open het menu Start en klik met de rechtermuisknop op het pictogram " My Computer " . Selecteer " Eigenschappen" uit het pop - up menu en klik vervolgens op de " Protection System " -knop .
3

Ga naar het tabblad " Systeemherstel " . Scroll naar beneden naar de onderkant van het venster en klik op de " Turn Off System Restore " knop . Exit uit het raam en vervolgens de Task Manager openen door op de " Ctrl ", " Alt " en " Del " toetsen .
4

Klik op de " " tabblad en klik vervolgens op " Processen Afbeelding noemen . " Blader omlaag door de lijst met bestanden die momenteel worden gebruikt op uw computer . Controleer om te zien of het bestand met de naam " 5c.exe " is opgenomen in de lijst .
5

Klik op de naam van het bestand en klik op " Proces beëindigen " om het te sluiten . Afsluiten van de processen voor de bestanden met de naam " lsasss.exe , " " 50cent.exe , " " nav32sp.exe , " en " prot.exe " en " suge.exe " als ze in de lijst met bestanden .

6

Terug naar het menu Start en toegang het vak Zoeken . Typ de naam van elk van de bestanden die u eerder hebt uitgeschakeld en zoeken voor hen .
7

Klik met de rechtermuisknop op de bestanden wanneer ze worden weergegeven in de resultaten en kies vervolgens de optie "Delete" . Zoeken naar en het bestand met de naam verwijderen " oi00r1z.dll . "

Zoek naar het bestand met de naam " regedit " 8 en dubbelklik vervolgens op het pictogram dat wordt weergegeven in de zoekresultaten om het register-editor . Tik op de " Ctrl " en " F " toetsen op hetzelfde moment te brengen een nieuw zoekvenster .
9

Zoeken naar " HKEY_CURRENT_USER \\ Software \\ Microsoft \\ Windows \\ CurrentVersion \\ Run \\ system32 , " " HKEY_LOCAL_MACHINE \\ software \\ Microsoft \\ Windows \\ CurrentVersion \\ RunServices \\ system32 , " en " MSChoExE . " Wis de registervermeldingen wanneer ze opduiken in de resultaten .
10

Sluit de register-editor en open de anti - virus programma . Run updatefunctie van het programma en klik op "Computer Scanner . " Klik op de optie om de hele harde schijf te scannen .

Wacht 11 voor de scan te voltooien zoeken naar eventuele resterende overblijfselen van de Win32 Rbot virus . Klik op " Remove Selected Problems " tot finish het verwijderen van de Win32 Rbot virus van uw computer .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe te verwijderen Think- Adz …
·Hoe vindt u Norton Protection 
·Hoe je uitschakelen McAfee Sec…
·Hoe kan ik Norton 360 Premiere…
·Hoe de SiteAdvisor Tool Bar He…
·Het automatisch laden van de N…
·Hoe maak je een McAfee Automat…
·How to Get Rid van of uitschak…
·TDSS rootkit removal tools 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de View Wissel naar One Page Alleen …
·Hoe uw eigen Mix Max Clips maken 
·Hoe Rip & Burn films op een DVD 
·Wat is de extensie Fud ? 
·Hoe te Papier Krullen maken met Photosho…
·Hoe je Remote Desktop -fouten Meld 
·Hoe te Gray Shading verwijderen van acht…
·Hoe Microsoft- programma's te verwijdere…
·Hoe maak je een . RAR bestand comprimere…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com