Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Avast Zal niet sluiten op mijn Mac
Avast zal niet sluiten op een Mac als het programma vastloopt of crasht . In deze toestand kan het programma niet worden uitgevoerd virusscans en bewaken van uw computer in real-time om het risico van malware-infecties te verminderen . Wanneer Avast niet zal sluiten of niet werkt zoals verwacht , een aantal oplossingen zijn beschikbaar om problemen op te lossen . Symptomen

Als Avast bevriest en crashes , zal het programma niet afgesloten wanneer u probeert om te sluiten . Wanneer het programma crasht , blijft het reageert . Cursor op het programma toont de veelkleurige ring, die verschijnt wanneer een programma niet wordt geladen of ondervindt technische problemen .
Oorzaken

Avast bevriest en crashes als een of meer van de bestanden zijn ofwel beschadigd , ontbreekt of ervaring een tijdelijke laad- probleem . Het probleem kan ook optreden als u gebruik Avast met een computer die niet aan het programma aanbevolen systeemvereisten . Avast is alleen compatibel met Intel - gebaseerde Mac OS X-besturingssystemen . Een besturingssysteem ouder dan Mac OS X 10.5.x niet de stuurprogramma's en systeemcomponenten nodig zijn om het programma uit te voeren bevatten . Dergelijke systemen maken het moeilijk om Avast bestanden en systeem processen , wat kan leiden tot problemen invriezen laden .
Force Stoppen

Als Avast niet reageert , sluit het de normale manier niet zal werken . Dwing het verlaten van de applicatie is de enige manier om het te sluiten . Wanneer je dwingen te stoppen Avast , de Mac automatisch uitgeschakeld processen van het programma . Omdat kracht stoppen is voornamelijk gebruikt voor het oplossen van niet-reagerende programma's , worden opgeslagen wijzigingen verloren . Te dwingen quit Avast , moet u openen de " Force Quit " venster van het Apple-menu . Het venster toont een lijst van de momenteel lopende programma's . Klikken " Avast " en het selecteren van de " Force Quit " knop automatisch wordt afgesloten van het programma .
Tips en Aanbevelingen

Als Avast blijft vriezen en reageert blijven , verwijderen van het programma en het opnieuw installeren van een nieuw exemplaar vervangt beschadigde bestanden met nieuwe en bijgewerkte inhoud . De nieuwste Mac OS X- updates van het systeem met behulp van Software-update in het menu Apple installeren verbetert de prestaties met dit programma voor de beveiliging , omdat updates bevatten de onderdelen van het systeem , drivers en software die nodig is om Avast te voeren .
< br >

Previous: Next:
  Antivirus Software
·How to Get Rid van de Crypte T…
·Hoe te Virus Waarschuwing beri…
·Hoe te verwijderen Win XP Micr…
·Ad Aware verwijderen 
·Wat is Microsoft Windows Secur…
·Hoe te Run Spybot Search & Des…
·Verschil tussen spyware en mal…
·Wat is PC Checkup ? 
·Hoe te Quarantaine Gebruik bij…
  Related Articles
Waarom wordt mijn Woord Application Slui…
Juiste manier om Adobe Reader 
Word 2007 Zal niet Let Me Plaats een Bul…
Mijn Word-documenten Zal niet opslaan 
Word Perfect Zal niet afdrukken 
Foto's in een Word- document niet afdruk…
MS Office 2003 Zal niet lezen Office 200…
Word Document Zal niet minimaliseren bij…
Mijn WordPad Zal niet afdrukken 
  Software Articles
·Hoe te Pages Elimineer Binnen een Word- …
·Een Adobe Photoshop Elements 2.0 Tutoria…
·Hoe maak je een PDF converteren naar een…
·Hoe je documenten converteren naar een n…
·Hoe maak je een video maken in een scree…
·Hoe je Spybot houden van te beginnen met…
·Runtime Error Program C in Windows 
·Hoe te lettertypen op PowerPoint Install…
·Hoe maak je een Personal Mailing List Cr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com