Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> financiële Software >> Content
Microsoft Money Gereedschap
Microsoft Money is een financieel management programma dat is ontworpen om gebruikers te helpen bijhouden van hun bank , persoonlijke financiën , investeringen en budgetten . Microsoft heeft verschillende versies van Money , maar kondigde in juni 2009 dat het zou worden stopzetting van het programma , customer support voor het, en online diensten op 31 januari 2011 . Gebruikers kunnen nog steeds een gratis exemplaar van de "Sunset Deluxe " editie via de Microsoft- website te downloaden . Microsoft Money heeft een aantal handige tools om te helpen het beheer van thuisnetwerken en kleine zakelijke financiën . Bankieren Gereedschap

Microsoft Money Banking gereedschappen
kunnen gebruikers bij te houden van al hun bankrekeningen op een plek te houden . Gebruikers kunnen ook rekeningen te betalen en beheren van andere types van rekeningen , zoals hypotheken en credit card rekeningen . De credit card tool stelt gebruikers in staat om te berekenen hoe lang het zal duren om schulden af ​​te lossen . Accountwaarschuwingen kan ook worden ingesteld door middel van deze tool.
Bill Betalen en Tracking tools

De Bills gereedschappen kunnen gebruikers een lijst van alle reguliere facturen en maak een wetsvoorstel samenvatting en kalender . De online tools gekoppeld aan de bankrekeningen in de bancaire hulpmiddel dat gebruikers de facturen online te betalen .
Budgettering Gereedschap

Gebruikers
kan een maandelijks budget te creëren , of een spaar-en besteding budget dat helpt voldoen aan zowel de korte - en lange - termijn financiële verplichtingen en doelen . Gebruikers kunnen een lijst inkomen , zetten hun categorieën van uitgaven , en voert u de kosten voor elke categorie . De uitgaven tracker helpt nauwlettend toe elke categorie in de gaten te houden op wekelijkse of maandelijkse uitgaven .
Rapportage hulpmiddelen

De verslagen tools stellen gebruikers in staat om een ​​verscheidenheid van rapporten maken , van rekeningen en credit card schulden rapporten , om de uitgaven per categorie of begunstigde , en budgetten . De rapporten kunnen worden opgezet en gesatineerde automatisch worden uitgevoerd op een regelmatige basis .
Beleggen Gereedschap

De Beleggen gereedschappen kunnen gebruikers bepaalde bestanden bijhouden om de waarde te berekenen hun portefeuilles . De online tools leveren dagelijks aandelenkoersen recht om de software-interface . Andere investeringen tracking tools omvatten een portefeuille beoordeling , portfolio manager , asset allocatie beoordeling , een 401K manager , en meerwaarden schatter . Waarschuwingen kunnen worden ingesteld voor het breken van aandelen nieuws .
Planning Gereedschap

De Planning gereedschappen
te bepalen of besparingen doelen van de gebruiker zijn op schema voor belangrijke gebeurtenissen in het leven , zoals pensionering , het sturen van een kind naar de universiteit , of het kopen van een huis . Er is ook een vermindering van de schuld manager , collegegeld besparingen rekenmachine , verzekeringen rekenmachine en financiële event modeler om gebruikers te helpen voorspellen van toekomstige financiële scenario's .
Tax Gereedschap

De gereedschappen in de belastingen sectie helpen bijhouden van de aftrek en u helpen bij het berekenen van hoeveel u verschuldigd bent . Het heeft belangrijke data voor de belastingbetaler , de toegang tot belastingformulieren en richtlijnen over hoe om inhoudingen te maximaliseren en voorkomen dat je gecontroleerd .

Previous: Next:
  financiële Software
·Hoe te Clear Out Outstanding C…
·Hoe je Inloggen naar Quickbook…
·Hoe je Gebruikers in Quickbook…
·Hoe te exporteren met WBE 
·Problemen met afdrukken in Qui…
·Hoe je met terugwerkende krach…
·Hoe maak je een Debit Card Aan…
·Hoe kan ik een XLS converteren…
·Hoe maak je een Quicken terugk…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te Clip Art draaien in Microsoft Off…
  Software Articles
·Hoe te Afspraken in CRM Volg 
·Het automatisch laden Markup Als standaa…
·Hoe te DMG -bestanden te branden in Wind…
·Hoe de meerdere rijen functie in Excel G…
·Hoe kan ik een factuur item maken in Qui…
·Hoe maak je een tabel Set Default Value …
·Hoe maak je een groep in Skype delen 
·Wat is Roxio Software ? 
·Hoe kan ik een gescande document Zet in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com