Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe een Effect Max voor Live Zorg
Max voor Live is een software add - on die kunnen worden gebruikt met Ableton Live 8 om uw eigen digitale audio-effecten , instrumenten en MIDI effecten met behulp van de Max /MSP programming interface te creëren . Alle van het geluid dat afkomstig is van Ableton Live , of uw compatibele virtuele instrumenten , kan worden gewijzigd met behulp van Max voor Live effecten . Leer hoe je een frequentie shift effect in Max voor Live , die kunnen worden opgeslagen en gebruikt in een van uw Ableton Live 8 te creëren projecten . Instructies
Instructions
1

Launch Ableton Live 8 . Klik op de " Levende Device Browser " icoon aan de linkerkant van het venster Live .

Klik 2 op de " Audio-effecten " folder vermeld onder " Levende Devices . " Klik op " Max Audio Effect . " De Max Audio Effect apparaat zal verschijnen in het onderste gedeelte van het venster Live .

Klik op de knop Bewerken in het Max Audio Effect apparaat 3 . De knop Bewerken is de eerste knop in de rechterbovenhoek van het apparaat . Het venster Max Audio Effect bewerken verschijnt
4

Verwijder de patchkabels - . De zwarte en gele stippellijnen - dat de plugin verbinden ~ object naar het plugout ~ object klikt u op elke patch snoer en drukken de delete toets van je toetsenbord . Weet de objecten niet verwijderen .

Druk " n" 5 op uw toetsenbord om een nieuw object te maken . Type " freqshift ~ " in het object . Druk op de " Return" op uw toetsenbord .
6

Klik op de " freqshift ~ " object om deze te markeren . Klik met de rechtermuisknop ( Windows ) of control- klik ( Mac ) op het object . Selecteer " Kopiëren" in het menu . Klik met de rechtermuisknop ( Windows ) of control- klik (Mac ) op een lege ruimte in de Max Audio Effect venster bewerken . Selecteer "Plakken " in het menu naar het andere " freqshift ~ " object .
7

Klik en sleep een van de " freqshift ~ " voorwerpen onder de " plugin ~ " object te maken . Op de linkeraansluiting - het zwarte lijn op de onderkant van het object - van de " plugin ~ " beoogt een patch cord creëren . Sleep de patchkabel naar links inlaat - de kleine zwarte lijn op de bovenkant van het object - van de " freqshift ~ " object . Laat de muisknop los wanneer een rode cirkel verschijnt op de " freqshift ~ " object . Het linkerkanaal van audio van de " plugin ~ " object wordt nu verzonden naar de " freqshift ~ " object .
8

Klik en sleep de andere " freqshift ~ " object onder de " plugin ~ " object . Klik op de rechter uitgang van de " plug ~ " object naar een patchkabel te creëren . Sleep de pleister aan op de linker inlaat van de " freqshift ~ " object . Laat de muisknop los wanneer een rode cirkel verschijnt op de " freqshift ~ " object . Het rechterkanaal van audio van de " plugin ~ " object wordt nu verzonden naar de " freqshift ~ " object .
9

Dubbelklik in een leeg gebied van het Max Audio Effect venster bewerken . Klik op " live " in het venster dat verschijnt . Selecteer " live.numbox " uit de lijst door erop te klikken . De " live.numbox " object verschijnt in uw venster .

Klik 10 op de " live.numbox " object om deze te markeren . Klik met de rechtermuisknop ( Windows ) of control- klik ( Mac ) op het object . Selecteer " Kopiëren" in het menu . Klik met de rechtermuisknop ( Windows ) of control- klik (Mac ) op een lege ruimte in de Max Audio Effect venster bewerken . Selecteer "Plakken " in het menu naar het andere " live.numbox " object te maken .
11

Klik en sleep een " live.numbox " object tussen de " plugin ~ " en een van de " freqshift ~ " objecten. Klik op de linker uitgang van de " live.numbox " object naar een patchkabel te creëren . Sleep de pleister aan op de juiste ingang van de " freqshift ~ " object . Laat de muisknop los wanneer de rode cirkel verschijnt op de " freqshift ~ " object . Het nummer box regelt de frequentie verschuiving die door de " freqshift ~ " object om uw audio .
12

Klik en sleep de andere " live.numbox " object tussen de " plugin ~ " en " wordt toegepast freqshift ~ " objecten. Klik op de linker uitgang van de " live.numbox " object en sleept u de nieuwe pleister aan op de juiste ingang van de " freqshift ~ " object dat niet een " live.numbox " object aan verbonden heeft. Laat de muisknop los wanneer de rode cirkel verschijnt op de " freqshift ~ " object .
13

Sluit een " freqshift ~ " object aan de " plugout ~ " object door te klikken op de linker uitgang van de " freqshift ~ "object en de patchkabel naar links te slepen inlaat van de " plugout ~ "object . Laat de muisknop los wanneer de rode cirkel verschijnt op de " plugout ~ " object .
14

Sluit het andere " freqshift ~ " object aan de " plugout ~ " object door te klikken op de linker uitgang van de " freqshift ~ " object en de nieuwe patchkabel naar rechts te slepen inlaat van de " plugout ~ " object . Laat de muisknop los wanneer de rode cirkel verschijnt op de " plugout ~ " object .
15

Klik op Bestand in de menubalk . Selecteer " Opslaan als" uit het drop - down menu . Noem uw kracht " Stereo Frequency Shifter . " Klik op " OK . " Het effect is nu beschikbaar voor gebruik in al uw Ableton Live projecten .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe voor te bereiden voor de z…
·Hoe te MIDI Van Overgangsversc…
·MP4 naar MP3 Conversion Tools 
·Hoe kan ik iTunes Get naar PSP…
·Hoe mensen praten over een cd …
·Hoe Songs Rip Van Rhapsody 
·Hoe maak je dubbele bestanden …
·Voice Synthesizer Programma 
·Hoe te Kanalen in Logic Pro Bo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Skype Optimaliseren voor een MacB…
·De beste ROM Station Emulator Instelling…
·Hoe je het Domein in Verbinding met exte…
·Hoe je liederen van verschillende comput…
·Hoe de marges op Microsoft Change Works …
·Hoe kan ik een VHS Kopiëren naar een Be…
·Ik Kan niet verwijderen LRC Editor 
·Hoe Microsoft Access naar Outlook 2003 E…
·Hoe kan ik een uitnodiging behulp van Wo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com