Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe maak je een Mic Vertraging op Audacity Fix
Mic vertraging treedt op wanneer u een merkbare vertraging tussen de opgenomen audio en de verwerking van de input van uw computer . Mic vertraging is het meest merkbaar als je een microfoon gebruiken om ' overdub ' of opnemen op de top van een bestaande audio-track . Als u Audacity gebruiken om uw audio editing taken uit te voeren en je merkt dat de input van je microfoon is niet synchroon met uw dub spoor , kunt u het programma latency correctie proces te gebruiken om mic vertraging problemen te verhelpen . Wat je
1/8-inch-to-1/8-inch audiokabel of USB-microfoon
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit het ene uiteinde van een 1/8-inch-to-1/8-inch audiokabel in de " Line In " -poort op de geluidskaart van de computer . Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de geluidskaart van " Audio In " of " Hoofdtelefoon " -poort . Als alternatief , sluit u een USB-microfoon in een USB- poort op uw computer en plaats de microfoon voor de luidsprekers van de computer .

Start Audacity 2 . Klik op ' Bewerken ', selecteer ' Voorkeuren ' en klik op het tabblad " Opnemen " in het menu Voorkeuren .
3

Klik om een ​​vinkje te plaatsen naast het vak " Overdub " , en verwijder het vinkje uit het vakje "Software Playthrough " . Type " 0 " in het veld " Wachttijd correctie " , en klik op "OK " om het menu Voorkeuren te sluiten .
4

Klik op " Generate " en selecteer de " Track Click" -optie . Type " 2 " in het "Aantal maatregelen " veld , en selecteer de " Tick " optie uit het "Click Sound " menu box . Klik op " OK " om uw click track te genereren .
5

Druk op de "Record " knop om het geluid van de click track 's opnemen op een nieuwe dub spoor . De nieuwe track verschijnt onder de click track en de opname op het einde van de click track te stoppen .
6

Klik op de " Zoom Tool " in de werkbalk van Audacity , en klik op een van de audio tracks te inzoomen op beide . Verplaats het spoor venster schuifbalk naar links om de eerste klik in golfvorm de click track te vinden. Je nodig hebt om de ruimte , of " latency ", tussen de eerste klik op golfvorm van de click track en de eerste klik op golfvorm van de dub track vergelijken .
7

Klik op de " Selection Tool . " Verplaats de cursor naar het begin van de klik in de dub spoor . Sleep de cursor van het begin van de dub track klik terug naar het begin van de eerste klik van de click track .
8

Klik om het vinkje te verwijderen uit " Snap To" aan de onderkant van het venster Audacity . Klik op de " Length " keuzerondje te selecteren , en klik op de pijl in het menu vak van het veld ' Lengte ' . Selecteer de " hh : mm : ss + milliseconden " optie in het contextmenu dat verschijnt . Het veld "Lengte " zal de latency weergegeven in uw selectie in milliseconden - noteer dit nummer
9

Klik op " Bewerken ", selecteer " Preferences " en klik dan op het tabblad " Opnemen " in de . voorkeuren -menu .

Type 10 uw latency waarde in het veld " Wachttijd Correctie " . Voeg " - " om het gebied aan te geven dat de waarde negatief is , en klik op "OK " om uw latency correctie opslaan

.

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe te updaten Creative Audigy…
·Hoe maak je automatisch Album …
·Hoe te kopen Stuff Met de iTun…
·Hoe te Audiobooks Transfer naa…
·Hoe te Audio File conversies S…
·Kopiëren Cassette Tapes naar …
·Hoe maak je een CD Track te ve…
·Hoe te VCS Diamond activeren 
·Hoe je opnemen van een externe…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Norton 360 Vs . Norton 360 Premium 
·Hoe u Microsoft Office 2003 omzetten naa…
·De voordelen van het gebruik van Powerpo…
·Hoe kan ik FLV converteren naar AVI Met …
·Dreamweaver Shockwave Tutorial 
·Open Source Web - Based Project Manageme…
·Hoe maak je een Flyer maken in Publisher…
·Folder Sync Tools 
·BitDefender Pros & Cons 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com