Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe mensen praten over een cd opnemen
Opnemen geluiden op een cd is een eenvoudig proces met behulp van gratis computertoepassingen . Je zou willen om u en uw gezin op te nemen praten over een cd om een ​​persoonlijk bericht te sturen naar vrienden of familie in het buitenland of gewoon een gesprek voor bewaring te nemen . Het opnemen van een eenvoudige boodschap , op te slaan als een audiobestand en het schrijven van het bestand op CD is een eenvoudig proces dat slechts een paar minuten moeten duren . Wat je nodig hebt
Microfoon verhuur CD - R-station
Lege CD - R
Toon Meer Aanwijzingen
Opnemen van spraak
1

Ga naar de Audacity website en downloaden , installeren en uitvoeren van de applicatie . Audacity is een populaire , gratis audio-opname en editing applicatie beschikbaar voor zowel Windows-als Macintosh -computers . Kopen van 2

Sluit uw microfoon aan op de microfoon -poort van de computer ( als uw computer niet beschikt over een ingebouwde microfoon ) . De poort meestal wordt aangeduid met de afbeelding van een microfoon en mag niet worden verward met de line- in of line- out poorten .
3

Klik op 'Bewerken' > ' Voorkeuren ' ( " Audacity " > " Voorkeuren " op een Mac ) om het optiemenu te openen in Audacity .
4

Klik op het tabblad "Audio I /O" en selecteer " Microphone " van de " Device " drop - down menu onder de "Opname" rubriek . Klik op " OK " om het menu te sluiten .
5

Klik op de rode opnameknop van de werkbalk in Audacity . Neem uw bericht door te spreken in de microfoon . Audacity zal het geluid weer te geven van uw bericht op het scherm als een golfvorm . Klik op de stop- knop wanneer u klaar bent .
6

Klik op " Bestand " > "Exporteren" in de menubalk . Kies " WAV " uit het menu -indeling . Geef uw opname een naam . Sla het bestand op het bureaublad van uw computer .
Burning Your Voice op cd
7

Plaats de lege cd - r-schijf in uw cd - r-station .
< br >

Klik 8 " Start" en selecteer " Computer " in Windows . Navigeer naar het bureaublad , selecteer de opname -bestand en klik op " Branden" van de blauwe menubalk . Geef de schijf een naam . Klik op " Next " en de CD zal beginnen te branden .

Open twee nieuwe Finder-vensters 9 op een Macintosh . Navigeert men naar het bureaublad en een om de map met de naam voor uw computer , bijvoorbeeld " John 's Computer . " De map met de naam van uw computer is toegankelijk vanuit de navigatiekolom in de Finder . Sleep de geluidsopname bestand naar het pictogram van de cd in de map met de naam van uw computer . Klik op " Bestand " > " Burn " in de menubalk , en klik op " Branden" in het pop - upmenu .
10

Werp de cd wanneer het branden is voltooid . Test de schijf in je stereo-installatie om te controleren of alles juist werd geregistreerd .

Previous: Next:
  audio Software
·Heeft Fruity Loops werken op 6…
·Hoe maak je een Kurzweil MIDI …
·Hoe maak je een iTunes liedje …
·Hoe je opnemen Streaming Music…
·Hoe te Album Art embedden 
·Hoe maak je een song uit een M…
·Hoe de Audacity Pitch Change o…
·Hoe kan ik video's Cut In Real…
·Software om LPs Transfer naar …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Fliers maken voor Studentenraad 
·Hoe maak je een Head Voeg toe aan een an…
·Hoe kan ik een macro in Word 2007 Start 
·DVD Editing Tutorial 
·Hoe een SDI Video Signal 
·Hoe om het tabblad Filters in Photoshop 
·Hoe de Skype Callto ://Links Gebruik 
·Hoe te XLS Afdrukken naar PDF 
·Hoe je JPEG Tekst bewerken in Photoshop …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com