Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Heeft Fruity Loops werken op 64 bit -systemen?
Fruity Loops is een populair en flexibel programma voor gebruik in audio- editing . Het wordt veel gebruikt voor het maken van beats en instrumentale tracks voor dance en hip - hop muziek , deels te wijten aan het gemak van het gebruik van de sequencer . Fruity Loops is nog niet geoptimaliseerd voor 64 - bit systemen . Echter , moet je niet problemen met het gebruik op 64 - bit systemen tegenkomen. Fruity Loops Operatie

Fruity Loops
is kunnen rijden op zowel de 32 - en 64 - bit systemen . Er is geen versie van Fruity Loops die uitsluitend draait op 64 - bit systemen , dezelfde versie van Fruity Loops draait op beide . Dit komt omdat Fruity Loops is geprogrammeerd met behulp van de programmeertaal Delphi .
Delphi

Delphi
ontbreekt de mogelijkheid om programma's in 64 - bits modus compileren . Een Delphi 64 - bit compiler is in ontwikkeling , met ingang van juli 2011, maar is herhaaldelijk uitgesteld . Zodra Delphi is volledig in staat compileren 64 -bits- commerciële toepassingen , dan is Fruity Loops kan worden vrijgegeven met exclusieve 64 - bits versies . Echter, er is niet te zeggen hoe lang dit zal duren na 64 - bit compiler Delphi's wordt uitgebracht in een officiële hoedanigheid .
32 - bit vs 64 - bit

algemeen zijn er weinig belemmeringen voor het runnen van een 32 - bits programma op een 64 - bit systeem . Sommige 32 - bit drivers kan problemen veroorzaken bij het draaien op 64 - bit systemen . Echter , de belangrijkste drijfveren om te overwegen bij het uitvoeren van Fruity Loops zijn de drivers voor audio- systeem van uw computer , die onafhankelijk zijn van Fruity Loops zijn . Daarom kan Fruity Loops worden uitgevoerd op een 64 - bit systeem zonder al te veel complicaties . In feite , omdat een 64 - bits systeem kan meer RAM toewijzen aan processor taken kan je zien verbeterde prestaties van Fruity Loops op een 64 - bit systeem .
64 - bit Plug - ins

Fruity Loops
onlangs geïntegreerde ondersteuning voor 64 - bit plug - ins in de basis software platform . Omdat plug - ins worden apart ontwikkelde stukjes software , worden deze niet beïnvloed door de Delphi compiler beperkingen . Deze ondersteuning voor 64 - bit plug - ins toont een beweging in de richting van volledige 64 - bit optimalisatie na de release van een Delphi 64 - bit compiler . Als u probeert om de 64 - bit plug - ins gebruiken op een 32 - bits systeem , echter, zal je waarschijnlijk problemen tegenkomen .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe je trommel slaat Extract V…
·Hoe te Audio Samples Creëren 
·Hoe je je iTunes Balance Delet…
·Traktor Mixing Software 
·Digidesign Pro Tools Training 
·Hoe te Specifieke audiobronnen…
·Hoe maak je een gitaarversterk…
·Adobe Soundbooth CS5 Speech An…
·Hoe RMVB bestanden naar iTunes…
  Related Articles
Waarom wordt mijn Woord Application Slui…
In Word 2007 Wat doet de Datum & tijd kn…
Wat betekent het om rechts te rechtvaard…
Heeft OpenOffice Ondersteuning Docx ? 
Wat betekent maximaal drie computers Mea…
Heeft OpenOffice.org Automatisch opslaan…
Wat doet Docx voor? 
Mijn document in Word wordt niet gestart…
Hoe werkt Woord hoorbaar Lees een docume…
  Software Articles
·Hoe een bestand als JPEG opslaan van Mic…
·De beste games voor een Slow Internet 
·Hoe controleert de Windows- schijf voor …
·Problemen met Spyware Doctor & McAfee 
·Hoe kan ik een MP2 bestand converteren n…
·Hoe mappen met iPhone Explorer Delete 
·Hoe kan ik een Word- document verplaatse…
·Hoe je Photoshop Desaturate 
·Hoe je Adobe Photoshop Elements versie U…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com