Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe te Kanalen in Logic Pro Bounce
Logic Pro is vlaggenschip recording applicatie van Apple . Het is een full -featured audio tool die tegemoetkomt aan componisten , producenten en live- performers met een breed scala van opnemen, mixen en verwerken van gereedschappen . Met een track compleet , gebruikers " stuiteren " van hun werk , het comprimeren van alle afzonderlijke kanalen van audio-en MIDI in een audio -bestand , het soort dat kan worden afgespeeld op een MP3- apparaat of gebrand op een disc voor mastering . Pre - Bounce testen

Finalize u mixen en ervoor zorgen dat u tevreden bent met het in de huidige staat alvorens verder vordert . Als u een afwisselende set luidsprekers , is het een goed idee om die aansluiten en je track door hen minstens een keer om ervoor te zorgen dat je niet hebt gemixt je track op een zodanige manier dat het alleen goed op je eigen setup klinkt . Zodra je tevreden bent , sla het project in de standaard Logic -formaat .
Versions

Selecteer de nummers die u wilt opnemen in de mix . Gebruik de mute -functie van de mixer enige die niet nodig zijn in de definitieve versie uit te snijden . Dit is handig als je een zanger , opnametracks u van plan om te verkopen op een cd , en zingen levend . Een volledige versie kan worden teruggestuurd voor de CD , dan is een tweede versie kan worden stuiterde met de vocale spoor gedempt , het creëren van een drager voor live- gebruik .
Bouncing

Klik op het menu " File " en selecteer " Bounce " uit de grond . Er zal een dialoogvenster verschijnen waarin voor de specificatie bestand waarnaar de track wordt gestuiterd . Onder de standaard " Opslaan als 'dialoog , een bestandsnaam en locatie aanvragen , is een paneel met een aantal van de uitvoer opties . Als u vereisen meer dan een type bestand stuiterde , selecteer ze nu allemaal en maak ze in een stuiterende sessie . < Br >
soorten file

Selecteer de gewenste bestandstypen uit de lijst aan de linkerkant van het paneel export. maximaal vier bestandstypen kunnen tegelijkertijd worden teruggestuurd . An ongecomprimeerde PCM audio- bestand kan worden gemaakt , het beste voor het creëren van master- cd's of archieven . MP3-en MP4 -bestanden kunnen automatisch worden gecodeerd uit de gecomprimeerde audio en CDDA CD-gegevens beelden kunnen worden gemaakt en gebrand op schijf . Klik op het selectievakje naast elk bestandstype te aangeven of het nodig is . elk bestandstype markering zal een ander scherm weer te geven op de rechterkant van het venster met een aantal extra opties voor elk type bestand, zoals bitdiepte , resolutie en ID3- tag-informatie .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe te Vocal Samples In Audaci…
·Hoe te Album Artwork Get on Me…
·Hoe Achtergrond Music Record 
·Hoe het opzetten van twee iTun…
·Hoe te Toevoegen VST aan Logic…
·Hoe maak je een iPhone verhind…
·Hoe muziek te verzenden via Ve…
·Hoe kan ik een MP3 -bestand te…
·Software voor de iPod naar PC …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Een Microsoft Works Database Tutorial vo…
·Definieer Mapserver 
·Hoe kan ik Internet Tracking Software Zo…
·Hoe om een back-up naar een Flash Drive 
·Hoe maak je een tabel gegevens in een Ac…
·Hoe maak je een stamboom op Microsoft Cr…
·Hoe kan ik een General Ledger Bereid in …
·Hoe maak je foto's in PowerPoint 
·Hoe kan ik een PDF- bestand te openen me…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com