Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Skype >> Content
Hoe je Skype Optimaliseren voor een MacBook Pro
Skype verbindt gebruikers over de hele wereld met een live video - chat- dienst , gratis aan elke gebruiker met een internetverbinding en een actieve webcam . Net boven de monitor , wordt de MacBook Pro's ingebouwde iSight webcam geschikt voor Skype . Locatie van de camera kunt u kijken in dezelfde richting als de weergave van de persoon waarmee u chat . Toch kunt u manieren om uw Skype-ervaring verder te optimaliseren op uw MacBook Pro te verkennen . Instructies
1

Sluit alle overbodige programma's tijdens het chatten . Alle lopende downloads in Safari of een andere online applicaties kunnen uw bandbreedte verbruiken , dat zal interfereren met de helderheid en de snelheid van de video-chat met de gegevens -overdracht .

Limit 2 de activiteit van andere gebruikers in uw netwerk . Als huisgenoten of familieleden ook verbinding maken met uw netwerk , kunnen hun internetgebruik interfereren met uw videogesprek . Beleefd vragen dat ze voorkomen dat grote downloads of videostreams voor een paar minuten , terwijl uw gesprek plaatsvindt .
3

Bevestig dat je draait de meest recente versie van Skype . Klik op het menu " Skype " in de hoofdwerkbalk en selecteer " Controleren op updates . " Download de nieuwste installatie van de applicatie , als je niet al te gebruiken .
4

Controleer de video-instellingen van uw webcam . Klik op " Skype " in de hoofdwerkbalk en selecteer 'Voorkeuren'. Klik op het tabblad " Audio /Video " . Wacht tot de iSight 's groene licht te activeren , en een live beeld van de webcam wordt weergegeven in het venster aangegeven . Als een beeld niet verschijnt , klik op de "Camera " werkbalk en selecteer " Built-in iSight . "
5

Controleer de microfoon instellingen op uw computer terwijl men nog in het " Video Audio /" tab van het menu Voorkeuren . Spreekt een paar woorden op een comfortabel volume en observeer de reeks van blauwe lichten . Een ideale volume pieken door het invullen van alle, maar twee of drie bars. Misschien wilt u wat lichte muziek afspelen op uw computer naar een geschikte sprekende volume te bepalen , terwijl je andere geluiden kunt horen . Daarnaast kunt u de " Skype Test Call , " beschikbaar bellen door standaard op uw lijst met contactpersonen , uw volume- instellingen te testen .

Previous: Next:
  Skype
·Hoe maak je een Skype- icoon G…
·Hoe gratis Skype dringt aan op…
·Hoe te Voicemail Ophalen in Sk…
·Wat is Skype Chat ? 
·Hoe je Skype blokkeren op een …
·Hoe je Skype op een iTouch 
·Hoe maak je een Mic In Skype 
·Vragen over Skype 
·Hoe je Skype Voicemail Delete 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Logo Ideas in Photoshop 
·Help met het Excel Lookup Functie 
·Hoe te kopiëren en te plakken in OFP Ma…
·Hoe te PPTM bestanden naar PPT converter…
·How to Get Rid van een Virus Scan Pop-Up…
·Hoe PDF naar Excel Open Source omzetten 
·Hoe maak je een niet- afdrukbare PDF mak…
·Hoe maak je een reactie in Excel 2007 At…
·Hoe kan ik een dvd in Linux Burn 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com