Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe je liederen van verschillende computers naar een iPod
iPods zijn ontworpen om te synchroniseren met de iTunes- programma dat wordt uitgevoerd op een bepaalde computer . De iPod synchroniseren met een andere computer met iTunes zorgt ervoor dat alle muziek verloren te gaan omdat je alleen kunt synchroniseren met de muziek die nu beschikbaar is op de harde schijf van die bepaalde computer . Het krijgen van nummers die op verschillende computers op een iPod nodig de nummers te zijn allemaal overgebracht naar de muziekbibliotheek van slechts een programma iTunes . Een USB-stick is alles wat nodig is om de nummers te krijgen van off van verschillende computers en op de harde schijf van het iTunes- programma dat de iPod wordt aangesloten . Wat je nodig hebt
Computer
internetverbinding
webbrowser
USB-stick
Toon Meer Aanwijzingen
1

Steek de USB-stick in de USB- poort van een PC . Ga naar "start ", " MyComputer , " " Apparaten " en klik op het pictogram van de USB-stick aan de linkerkant . Het raam open laten . Kopen van 2

Sleep de muziekbestanden die u wilt zetten naar de iPod van de harde schijf van de pc in het raam van de USB-stick . Wacht tot het muziekbestand over te kopiëren naar de USB-stick . Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de USB-stick als het kopiëren is voltooid . Selecteer " Eject " uit het popup -menu . Verwijder de USB-stick uit de USB -poort van de PC .
3

Steek de USB-stick in een USB- poort op de Macintosh-computer . Druk op " Control" terwijl u op de rechtermuisknop en selecteer " Nieuwe map " uit het popup -menu . Noem de nieuwe map die is nu op het bureaublad van de Mac 's " Music . "
4

Klik op het pictogram van de USB-stick die op de Mac desktop . Sleep de muziekbestanden vanuit het venster dat verschijnt in de map " Music " op het bureaublad . Wachten als de muziek bestanden worden gekopieerd naar de map "Muziek" . Sleep het pictogram van de USB-stick naar de prullenbak . Verwijder de USB-stick uit de USB-poort van de Mac .
5

Gebruik de USB-stick om het proces van het nemen van de muziek af van elke andere computer die u wilt in staat zijn om te gebruiken op de iPod herhalen .
6

Download en installeer de gratis iTunes- programma van de Apple-website ( zie bronnen ) . Run iTunes . Kies " Voorkeuren" in het drop down menu hieronder " File " aan de bovenkant van het scherm . Druk op het tabblad 'Algemeen' boven in het venster dat verschijnt en klik op " Import Settings " om een nieuw venster .
7

Selecteer " MP3 Encoder " uit het drop down menu naast " importeren gebruiken . " Selecteer " Hoge kwaliteit " uit het drop down menu hieronder "MP3 Encoder . " Sluit het venster door te klikken op " OK " in de rechterbenedenhoek van het scherm . Sluit het venster dat wordt achtergelaten door te klikken op " OK " in de rechterbenedenhoek van het scherm .
8

Sleep een of alle van de muziek- bestanden vanuit de map "Muziek" in de linkerbovenhoek hoek van het programma iTunes . Wachten als iTunes converteert en slaat de nummers op de harde schijf van de Mac . Een iPod kan nu worden aangesloten op iTunes en de liedjes die vanaf verschillende computers kwam zetten op het.

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe te Winamp 5 Fullscreen Vid…
·Hoe maak je een ASIO driver op…
·Hoe muziek 
·Hoe om te delen met Foobar 
·Hoe te Lengte van Songs Verkor…
·Hoe de Waarschuwing Boodschap …
·MP3 naar CDA File Conversion 
·Wat zijn Sample Buffers in Sof…
·Hoe te verwijderen Streaming i…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Flying Animal in World o…
·Hoe te installeren de Cut -It - Out Plug…
·Hoe naar MPEG4 -videobestanden converter…
·Wat is de extensie SHS ? 
·Hoe te Math Schrijven op een tekstverwer…
·Delen van de Microsoft Word Screen 
·Hoe maak je een Neighborhood Reset in Th…
·Hoe maak je een Memorized Report in Quic…
·Hoe je tekst invoegen in Adobe Photoshop…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com