Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Wat doet een iTunes Card Do
Een iTunes Card is een gift card die kan worden besteed aan een van de beschikbare in de iTunes Store beheerd door Apple -producten - producten omvatten digitale muziek en films , mobiele apps en podcasts . Kaarten kunnen worden gekocht en ingewisseld online via de iTunes Store , en de fysieke versies zijn ook te koop in de traditionele winkels . Controleer de iTunes Store voor meer informatie over producten die momenteel beschikbaar voor aankoop - bepaalde inhoud , zoals filmverhuur , is alleen beschikbaar voor een beperkte tijd . In de VS kaarten kunnen worden gekocht met een waarde van $ 15 , $ 25 of $ 50 van dit schrijven . De Apple iTunes Store

Apple's
iTunes software is gratis te downloaden van Apple.com /itunes en beheert muziek, video en apps op een pc . Daarnaast beheert het synchroniseren met gamma van draagbare apparaten ( waaronder de iPhone en iPad ) Apple's en biedt toegang tot de online iTunes Store , het aanbieden van een breed scala aan muziek , films , mobiele apps , e - books en podcasts . Nadat iTunes is gedownload en geïnstalleerd , kan de iTunes Store worden geraadpleegd via de link aan de linkerkant .
Kopen van een iTunes Card

Om een iTunes -kaart kopen , lanceren iTunes en volg de " iTunes Store " link aan de linkerkant van de programma-interface . Klik op de " Buy iTunes Giften " link aan de rechterkant en een nieuw scherm verschijnt , zodat u geschenk codes die via de e-mail kan worden verzonden of afgedrukt te schaffen . De codes op deze digitale producten volgen de indeling van de codes op de fysieke iTunes kaarten verkrijgbaar in winkels. Fysieke iTunes kaarten kunnen ook worden gekocht en direct naar u gemaild of de ontvanger van het geschenk . Een Apple iTunes Store -account nodig om een aankoop te doen .
Inwisselen een iTunes Card

Start de iTunes-software en klik op de " iTunes Store " koppeling aan de linkerkant om een iTunes -kaart inwisselen . Klik vervolgens op de link " Redeem " die aan de rechterkant verschijnt . Voer het inwisselen code gevonden op uw gift card of in de e-mail die u heeft ontvangen . U wordt gevraagd om u in uw iTunes Store-account of registreer voor een als je nog geen account aangemaakt . Het saldo van de kaart wordt bijgeschreven op uw iTunes Store-account en kan vervolgens worden gebruikt om inhoud te kopen uit de winkel . iTunes kaarten kunnen ook worden ingewisseld via de iTunes app op een iPhone , iPod touch of iPad - . openen de app , tikt u op " Muziek " en vervolgens " Inwisselen " om de code in te voeren
Verdere Help < br >

Het proces van het kopen en inwisselen van een iTunes -kaart is een eenvoudige een, en het is onwaarschijnlijk dat je loopt in eventuele problemen . Als je dat doet ervaring problemen met betrekking tot een gift card , moet je eerste aanloophaven de officiële iTunes ondersteuningspagina's op Apple.com /support /itunes . Blader door de onderwerpen of uitvoeren van een trefwoord zoeken naar oplossingen die specifiek zijn voor het probleem dat u ondervindt te vinden .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe je de demoversie van Ecamm…
·Hoe te SAM Broadcaster Activer…
·Hoe te Zet Muziek op Pivot Fil…
·Hoe te wijzigen van een WAV -b…
·Hoe de Rhapsody-bibliotheek te…
·Hoe kan ik Geluid opnemen op e…
·Hoe kan ik iTunes Error 2330 F…
·Hoe kan ik iTunes Zet op een T…
·Hoe je podcasts op Datum sorte…
  Related Articles
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe u informatie toevoegen Na een eindno…
Hoe te springen om een Endnote in Word 
Hoe maak je een koptekst in een OpenOffi…
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Het creëren van een Open Huis Flier Tem…
Hoe een gepubliceerde roman opmaken in W…
Hoe een gepubliceerde roman opmaken in W…
  Software Articles
·Hoe de Pagina draaien opslaan in Adobe R…
·Hoe te Opdrachten in ACAD Creëren 
·Hoe te WinHelp converteren naar RoboHelp…
·Hoe een PDF maken in ASP Net 
·Hoe maak je een TXF File 
·Hoe u uw stem gebruiken in Counter Strik…
·Hoe je Office opnieuw installeren na een…
·Wat is XoftSpy ? 
·Hoe maak je een dagelijkse back-up met d…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com