Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe kan ik iTunes Zet op een Timer
Veel mensen genieten van het luisteren naar muziek als ze in slaap vallen . Wat de meeste niet te genieten , echter , wordt wakker in het midden van de nacht om de muziek blijft spelen . Standaard wordt Apple's iTunes mediaspeler niet met een timer optie slaap . Als u iTunes wilt zetten op een timer , heb je een aantal opties tot je beschikking , zoals een dashboard widget en Apple script als je een Mac-gebruiker en een toepassing van derden als u een Windows-gebruiker . Instructies
ITunes Timer Dashboard Widget
1

openen van de Mac- computer webbrowser en navigeer naar Dashboard Downloads website van Apple . Kopen van 2

Klik op de optie ' Music ' onder de " Categorieën " rubriek , gevolgd door de " iTunes Timer " optie onder de "Widget " rubriek . Klik op de "Download" knop aan de widget . ZIP- bestand te downloaden .
3

Dubbelklik op de widget . ZIP -bestand om het bestand uit te pakken . Dubbelklik op het uitgepakte widget bestand en klik op de knop "Install" wanneer u wordt gevraagd om de widget te installeren . Klik op de " Keep" knop wanneer u wordt gevraagd om de widget te plaatsen in Dashboard van de computer .
4

Dubbelklik op het iTunes- applicatie pictogram om de toepassing te starten . Klik op de "Play" knop om te beginnen met het afspelen van een nummer uit de iTunes-bibliotheek .
5

Klik op de "Dashboard " icoon in dock van de computer . Schuif de iTunes Timer schuifregelaar om de gewenste tijdslimiet en klik op de groene knop om de timer te starten . Wanneer de timer afloopt , zal iTunes stoppen met spelen .
Apple Script
6

openen van de Mac- computer webbrowser en navigeer naar het web Bezienswaardigheden Apple Scripts webpagina My . Klik op de "Download" link naast de " ITunes Sleep Timer " op weg naar het scriptbestand Apple downloaden .
7

Klik op de " Finder " icoon in dock van de computer , gevolgd door de map " Library " pictogram . Klik op de "iTunes " map icoon. Klik met de rechtermuisknop en selecteer de " New Folder " optie in het contextmenu . Noem de nieuwe map " Scripts . "
8

Dubbelklik op het Apple- script dat u hebt gedownload in stap 1 . Plaats de " iTunes Sleep Timer " bestand in de " Scripts " -bestand dat u hebt gemaakt in stap 2 .
9

Dubbelklik op het iTunes-symbool om de toepassing te starten . Klik op de " Scripts " icoon in de menubalk van iTunes en selecteer de " iTunes Sleep Timer " -optie in het menu Scripts .

Type 10 de hoeveelheid tijd , in minuten , waarna u wilt dat iTunes naar stoppen in de daarvoor bestemde ruimte . Klik op de knop " OK " om de timer te starten . ITunes zal nu uitgeschakeld na het toegewezen bedrag van de tijd verstrijkt .
Abbie 's Sleep Timer
11

Open de Windows- computer webbrowser en navigeer naar Sleep Timer website van de Abbie 's . Klik op de " Download "-link onder de " Download " op weg naar het programma te downloaden naar uw computer .
12

Dubbelklik installatiebestand van het programma en volg de instructies op het scherm om het programma te installeren op de computer .
13

Dubbelklik op de "iTunes " applicatie pictogram om de toepassing te starten . Klik op de "Play" knop om te beginnen met het afspelen van de muziek in je iTunes-bibliotheek .
14

Dubbelklik op het " Abbie 's Sleep Timer " programma-icoon om het programma te starten . Klik op het drop - down menu naast de " Sleep In ... " rubriek en selecteer de timerduur uit het drop - down menu .
15

Klik op de knop 'Start' om de timer te starten . Wanneer de timer afloopt , zal de iTunes-applicatie

stoppen met het afspelen van muziek .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe te Getypte woorden verande…
·Hoe de geschiedenis verwijdere…
·Vinyl naar CD 's 
·Hoe te Bring Up een FLP Bestan…
·Geluidskaarten Compatibel met …
·Hoe te Quick Time & iTunes ins…
·Hoe je Guitar Rig Gebruik 3 Le…
·Hoe maak je verbinding een git…
·Hoe kan ik een MP3 Song's Bitr…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Fonts embedden in PowerPoint 2007…
·Hoe je Bladeren in Perfect Uninstaller 
·Hoe kan ik een tekst Wijzig wilt zien op…
·Hoe kan ik een account verbergen in Quic…
·Hoe de paletten gebruiken op GIMP 
·Hoe u Microsoft Office 2007 Thuis & Kant…
·Mute en Volume verhogen knipperen in Vis…
·Hoe maak je een veld invoegen en Selecte…
·Hoe kan ik een cd branden met Media Play…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com