Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Wat betekent VST map Mean ?
Virtual Studio Technology of VST plug - ins zijn kleine audio -toepassingen voor gebruik binnen grotere host- programma . VST plug - ins bootsen het geluid van verschillende instrumenten en effecten . Veel VST plug - ins zijn beschikbaar voor gratis download . Zodra u een VST-plug - in hebt gedownload , moet u het in een aangewezen VST map , zodat uw host-software kan het te lokaliseren . VST Bestanden

De VST map houdt de VST DLL-bestanden . Elk VST-plug - in is meestal slechts een DLL- bestand , maar het kan een aantal perifere bestanden , zoals audio samples , die ermee verbonden zijn . Als een VST-plug - in heeft de gebruiker bepaalde instellingen en parameters , genaamd presets , kunnen deze instellingen ook opgeslagen worden in de VST map. Wanneer u een VST-plug - in te downloaden , de installatie bestaat typisch uit de extractie van de DLL- bestand uit een zip -archief en op te slaan op uw VST map. Uw software zal de VST instrument of effect goed , zolang het in de aangewezen map herkennen .
Digital Audio Workstations en VST Hosts

Digital Audio Workstations
( DAW ) zijn audio - editing programma's . Bijna alle belangrijke commerciële DAWs zijn compatibel met VST-plug - ins . Ableton Live , Nuendo en FL Studio behoren tot de populaire DAW's die VST gebruik te ondersteunen . Deze programma's laadt de VST van de VST map wanneer u de plug-in voor gebruik selecteren . Enkele andere programma's functioneren alleen als VST hosts . Dit betekent dat ze niet over de uitgebreide functionaliteit van een DAW en in plaats daarvan gebruik van een plug - in op zijn eigen , vaak als een platform voor synthesizer geluiden .
Folder Locations
p De gebruiker en de host- software de VST map openen . Wanneer u , de gebruiker , een VST-plug - in installeren , je zet het DLL- bestand in de gewenste VST map. Wanneer u een VST hosting programma te gebruiken , dat programma ' kijkt ' in een bepaalde map voor uw VST DLL's . Als het programma niet kijken in de juiste map , zult u in staat om uw plug - ins te gebruiken binnen dat programma . VST - compatibele host- programma's kunt u de actieve VST map te veranderen , sommige zelfs mogelijk meerdere mappen . Na meerdere VST mappen kan handig zijn als u wenst om duidelijk te scheiden van uw plug - ins op basis van hun muzikale functies . Bijvoorbeeld, kan u alle synthesizer plug - ins in een map , en alle reverb plug - ins in een ander hebben .
VSTs op Mac OS X

Apple
heeft een eigen plug-in formaat genaamd de Audio Unit . Veel van de DAW programma's voor Mac OS X , zoals Logic en GarageBand , gastheer AU plug - ins in plaats van VST . Omdat VST plug - ins zijn zo algemeen , Mac OS X heeft aparte AU en VST mappen , die beide zijn submappen van een grotere map " Plug - ins " . Om VST gebruiken in een AU -only host- programma , moet u een wrapper programma, dat de VST map toegang door middel van een AU -protocollen te gebruiken .

Previous: Next:
  audio Software
·Het automatisch laden WMP Bibl…
·Hoe je films Meng in Logic Pro…
·Hoe kan ik iTunes gebruiken 9 …
·Hoe om duplicaten te vinden in…
·Hoe kan ik een Grote Audio Boo…
·Realtek Audio Driver Problemen…
·Hoe te Realtek AC97 Installeer…
·Hoe te FrostWire Download naar…
·Hoe je films van de computer n…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe om te upgraden naar Microsoft Word 2…
·Hoe te OGG afspelen in Media Player 
·Wat is een PIP- document ? 
·Hoe maak je een Cross - Stitch Grid Foto…
·Hoe te Certificaten Van Powerpoint 
·Hoe te Weergeven en verbergen werkbladen…
·Hoe gegevens in Edge Raiser 's sorteren 
·Hoe te schudden in Adobe Premiere Fix 
·Trojan Win32.Monderb Removal 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com