Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Klikken Lawaai op iTunes
De iTunes mediaspeler , gemaakt door Apple , waarmee je muziekbestanden , en spelen nummers en video's op uw computer , alsmede apparaten, zoals iPhones , iPods en iPads . Net als alle software , iTunes heeft af en toe problemen . Te vinden , en te elimineren , de ware bron van het klikkende geluid , dan moet je iTunes oplossen . Updaten iTunes

Een reden voor storingen tijdens het afspelen van audio is een verouderde versie van iTunes . Het krijgen van de nieuwste versie van iTunes kunt u niet alleen genieten van de nieuwste mogelijkheden , maar zorgt er ook voor dat de applicatie soepel zal lopen . U vindt de meest up -to - date versie van iTunes op de website van Apple te vinden via het tabblad " iTunes " aan de bovenkant van de pagina . Op de volgende pagina vindt u een " Download iTunes ' knop te zien . Nadat u het gedownloade programma installeert , kunt u proberen het afspelen van muziek in iTunes opnieuw .
Audio Drivers

Drivers
zijn stukjes software die komen met hardware-apparaten en vertel uw computer hoe te communiceren met de apparaten . Uw geluidskaart drivers die moeten worden bijgewerkt bij gelegenheid, zodat u de beste audioweergave ervaring mogelijk te ontvangen . Stuurprogramma's voor uw luidsprekers of mediaspelers kunnen ook moeten worden aangepast .
Third - Party Plug-Ins

Als u van derden , niet-Apple hebt geïnstalleerd plug - ins om je iTunes -ervaring te verbeteren , kunt u per ongeluk hebben veroorzaakt een conflict tussen de programma's , wat resulteert in een glitchy iTunes app . U kunt plug - ins tijdelijk verwijderen door de map plug - ins uit de iTunes -map te slepen naar je bureaublad . Als het probleem aanhoudt , is het waarschijnlijk veilig om de map plug - ins iTunes vervangen en proberen een andere oplossing te vinden .
Sound Enhancer

De iTunes " Sound Enhancer " functie is ontworpen om de kwaliteit van de geluidsweergave verhogen , maar het kan ook resulteren in de weergave glitches , zoals klikkende geluiden . Uitschakelen Sound Enhancer kan snel worden gedaan door het openen van de "Voorkeuren " dialoogvenster de optie ' Bewerken ' in uw iTunes- werkbalk . Zodra de "Voorkeuren " dialoogvenster geopend is , kunt u op het pictogram "Weergave " , en zorg ervoor dat het vakje " Sound Enhancer ' is aangevinkt . Klik op " OK" zal uw wijzigingen op te slaan en terug te keren naar de iTunes- hoofdmenu . Als je nog steeds klikken bij het afspelen van audio via iTunes , moet u wellicht een andere mediaspeler te gebruiken .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe maak je een genre op Toepa…
·Hoe kan Winamp Muziek overbren…
·MP3 Vs . WAV 
·Hoe maak je een M3U- afspeelli…
·Hoe kan ik iTunes op een lapto…
·Hoe te Magix Music Maker Gebru…
·Hoe kan ik V CAST Nummers op d…
·Hoe te Commentaren Toevoegen a…
·Hoe om uw stem te veranderen t…
  Related Articles
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe je WordPress installeren op een webs…
Hoe te Math Schrijven op een tekstverwer…
Afdrukken op indexkaarten gebruiken Open…
Hoe kan ik HTML gebruiken op de PalmOne …
Hoe te Borders verdienen op visitekaartj…
Hoe te Etiketten op de computer afdrukke…
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe maak je visitekaartjes op Windows Vi…
  Software Articles
·Hoe maak je een pamflet maken op Microso…
·Hoe maak je een PowerPoint-presentatie T…
·Hoe maak je een raster op GIMP Creëren 
·Hoe kan ik een Word- Receipt Formulier M…
·Computer Music Tutorials 
·Hoe te Pages converteren naar Word 
·Hoe de Logitech QuickCam IM Setup to Run…
·My Photo Frames worden niet laden In Pho…
·Hoe maak je een Firepod gebruiken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com