Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Hoe maak je een Firepod gebruiken
De Presonus Firepod is een opname- systeem dat bestaat uit een high - speed FireWire audio interface . Simpel gezegd , is dit apparaat gebruikt om media- informatie overbrengen van een apparaat zoals een camcorder naar een computer harde schijf . Te installeren en te gebruiken een Firepod , moet je veel kennis hebben over het beheer van de opname-apparatuur . Wat je
Compatibel computer met FireWire -poort
Installatiesoftware voor Firepod drivers
Firepod systeem
internetverbinding nodig ( als u gebruik maakt van de Firepod in een computernetwerk ) op Twitter Toon Meer Aanwijzingen
1

Controleer uw computersysteem . De processor , harde schijf en RAM zal invloed hebben op de algehele prestaties van het opnamesysteem . Zorg ervoor dat u een Firepod gebruikt met een computer die de minimale systeemvereisten die nodig zijn voor de recorder aan het werk vervult . Informatie over het systeem specificaties vindt u in de installatiehandleiding . Voordat u begint met iets , lezen via richtsnoeren eerst de gebruiker inpluggen . Kopen van 2

Installeer de Firepod chauffeurs door het invoegen van de installateur in uw CD - ROM drive . Wacht op de setup om te komen op uw scherm en volg de aanwijzingen .
3

Sluit de Firepod . Tegen het einde van de installatie , krijg je een prompt die zal u vertellen om uw Firepod te sluiten op de computer . Sluit het systeem via de FireWire-poort aan de achterkant van je CPU en verder naar het installeren van de drivers .
4

Ontdek het bedieningspaneel . Na het installeren van de drivers , ziet u een pictogram voor de Firepod hardware bedieningspaneel verschijnen op uw bureaublad . Dubbelklik op het icoon en ga door de instellingen op uw opnamesysteem .
5

Personaliseer uw computer instellingen volgens uw voorkeur . Zo kunt u uw CPU ingesteld op een lagere instelling via het bedieningspaneel in het geval je tegenkomt audio drop-outs bij het opnemen . Je processor snelheid zal ook de geavanceerde instellingen van uw Firepod beïnvloeden. Zorg ervoor dat u opties selecteren op basis van de specificaties van uw syteem .

Test 6 uw Firepod . Voordat u een Firepod gebruiken voor concrete projecten , voert eerst een test op het systeem . Om dit te doen , start u de Cubase LE en maak een nieuw project .
7

Maak een audiotrack door te klikken op " Project ", " track " en " Audio ". Steek een microfoon in het toestel en schakel opnemen via Cubase LE . Spreek in de microfoon en de trim controles kunnen aanpassen.
8

verbinding andere muziekinstrumenten . U kunt een Firepod gebruiken om muziek van verschillende instrumenten zoals drums en een elektrische basgitaar . Er zijn maximaal 10 kanalen op de Firepod via welke u uw instrumenten met behulp van een digitale ingang kabel kunt aansluiten . Zorg ervoor dat u ruimte te laten voor een paar microfoons en versterkers ook.

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe maak je een wireframe rend…
·Hoe maak je een website met Ma…
·Hoe maak je een Animated Film …
·Hoe maak je een 3D- afbeelding…
·Hoe maak je een bewegend beeld…
·Over Macromedia Flash 
·Hoe te converteren van een bee…
·Hexadecimale Color Theory 
·Hoe maak je een Headline in GI…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een tekstbestand opslaan als…
·Hoe maak je een TIFF converteren naar PD…
·Hoe maak je een Fox DVD Ripper 
·Hoe AVG downloaden op Dial -Up 
·Een installatiehandleiding om Ragnarok 
·Hoe kan ik een Non - Printable Scheiding…
·Hoe te Pie Diagramlabels Pas in Excel 
·Hoe professioneel Voeg Animatie-effecten…
·Hoe te EXE -bestand Maak Vanaf de GUI op…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com