Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe maak je een pamflet maken op Microsoft Word 2003
Pamfletten , ook wel bekend als brochures , zijn eenvoudige een - pagina -documenten , meestal dubbelzijdig en tri - gevouwen . Zij kunnen artikelen, statistieken , foto's en contact informatie bevatten , en kan worden verspreid via mail , uitgereikt in kantoren en geplakt op bulletin boards . Microsoft Word 2003 bevat ingebouwde sjablonen die het mogelijk maken om een pamflet in enkele minuten te maken . Je zult in staat zijn om de sjablonen aan te passen voor zowat elke publicatieverplichting . Instructies

Open Word 2003 1 , pull down het menu " File " en klik "Nieuw . " Toen de " Nieuw document " venster verschijnt, typ " brochure " in de " Online zoeken naar " box en klik op "Go ". Word niet herkent het woord ' pamflet , " maar zal brengen een flink aantal keuzes voor" brochure . "

Scroll 2 door de lijst met resultaat sjablonen en klik op een link een pamflet ontwerp bekijken . Klik op de knop " Download " om het pamflet te openen in het Woord werkruimte . Afhankelijk van de snelheid van de computer , kan dit even duren .

Blader 3 door de twee pagina's van de brochure om een ​​gevoel voor het ontwerpen , tekstplaatsing , koppen en afbeeldingen te krijgen. < br > Goedkope 4

Klik de cursor en markeer een van de koppen op het pamflet . Typ op de tijdelijke tekst met uw eigen woorden . Gebruik de werkbalk tekst aan de bovenkant van de pagina naar de kop van lettertype , grootte en kleur veranderen . Herhaal dit om de krantenkoppen te veranderen gedurende de brochure .
5

Markeer het tekstvak onder een van de koppen en typ het begeleidend artikel informatie in de doos . Herhaal de gehele brochure naar alle van de placeholder informatie te vervangen .
6

Klik eenmaal afbeelding een tijdelijke aanduiding op het pamflet om deze te markeren , druk vervolgens op de toets " Delete " . Open het menu "Invoegen" en klik op "Beeld . " Als u uw eigen foto's toe te voegen aan de brochure , klik op " Uit bestand , " blader vervolgens naar ze op uw computer of flash drive. Dubbelklik op de bestandsnaam , die de grafische opent op de brochure . Selecteer anders " Clip Art " en typ een woord of zin in het " Zoeken naar " vak . " Klik op " Go " en scroll door de resultaten en dubbelklik op een beeld , dat op de brochure verschijnt . Herhaal te vervangen en voeg graphics gehele brochure .
7

Markeer de placeholder contactgegevens op de brochure en type over het met alle informatie die u wilt op de brochure . Om deze plaatsaanduiding contact doos volledig te verwijderen , klikt u eenmaal op het vak om het eens te richten en druk op de toets "Delete" .
8

Open het menu "Bestand " en selecteer " Opslaan als. " Type een naam voor het pamflet en geef het een plaats op te slaan op de computer .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe maak je een Adobe -formaat…
·Hoe om te doen een exponent in…
·Microsoft Word 2007 Vs . Micro…
·Tutorial over hoe je nieuwe ui…
·Hoe je MS Word -bestanden same…
·Hoe te Annotate in Microsoft W…
·Hoe te -opgeslagen bestanden i…
·Hoe maak je een Wedding Progra…
·Hoe kan ik Maak Blank Cards in…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is de WebEx Document Viewer ? 
·Hoe Video extract van een DVD op een Mac…
·Bumble Bee Illustrator Tutorial 
·Microsoft CRM Voordelen 
·Hoe gegevens samenvoegen in een cel 
·Toegang krijgen tot de Standaard Lettert…
·Hoe kan ik een dvd branden met ondertite…
·Hoe de Scroll Lock in Excel 
·Wat is het belang van Microsoft Access ?…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com