Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Over Virus Protection - software
Met de uitvinding van de computer , kwam de uitvinding van de computer virussen en talloze andere kwaadaardige bedreigingen voor de machine . Antivirussoftware bestrijdt dit probleem en blijft evolueren als virussen en malware complexer geworden . Nieuwe virussen , wormen , Trojaanse paarden en andere bedreigingen op een computer verschijnen bijna dagelijks , en een virus - bescherming software programma kan detecteren veel van hen . Het runnen van een computer zonder antivirussoftware is uiterst gevaarlijk , vooral bij het ​​gebruik van internet of e-mail . Antivirussoftware is een noodzaak , anders kan u uw bestanden beschadigd of ontbreekt , je identiteit gestolen of uw computersysteem vernietigd . Identificatie

Virus - bescherming software is beter bekend als anti - virus software . Dit is software die speciaal is gemaakt voor het verdedigen van een computer tegen virussen ( vandaar de naam anti - virus ) en andere schadelijke soorten bedreigingen . Het is noodzakelijk om antivirussoftware geïnstalleerd op uw computer , zelfs als u geen gebruik maakt van het internet of e-mail .
Functie

Antivirussoftware scant en analyseert informatie en gegevens . Het ziet er voor de geïnfecteerde bestanden , virussen en malware . Wanneer de software iets vindt op de computer die is ongewenst , het programma desinfecteert het. De software stuurt een waarschuwing naar je bewust van wat er bedreigend uw systeem te maken . Meestal , zal het programma u een optie om de dreiging weg te geven .
Geschiedenis

De geschiedenis van virussen kan worden teruggevoerd zo vroeg als de moderne computer is gemaakt . In 1966 , een virus bekend staat als " de hersenen , " gemaakt in Pakistan , besmet gegevens op schijven . De eerste bekende Trojan was PC - Write . In 1988 , de Morris worm werd een van de eerste wormen te verspreiden via het internet , infecteert 6000 computers . Naarmate de populariteit pc's groeide , samen met internet-en e-mailgebruik , virussen werden meer gemakkelijk verspreid en overgedragen . De beruchte LoveLetter of Lovebug virus was een van de wijdst verspreid via e-mail , die zich voordeed zich als een liefdesbrief . Zodra de lezer geopend email , het besmette computer . Vanwege de verspreiding van deze soorten bedreigingen , werd antivirussoftware gemaakt om de aanval tegen te gaan .
Typen

Er zijn veel verschillende soorten en merken die u kunt kopen om uw systeem te beschermen . Sommige merken zijn Kaspersky , Norton , McAfee , Active Virus Shield , ZoneAlarm en F - Secure . De meest effectieve software werkt zichzelf met nieuwe virus termen . Dit betekent dat wanneer er een nieuwe uitbraak van een virus of kwaadaardige software , zal uw antivirusprogramma's worden voorbereid en in staat om te identificeren en te verdedigen tegen het zal zijn .
Waarschuwing

je moet een soort van verdediging hebben als je een pc te gebruiken , zeker als je internet of e-mail , die de meesten van ons doen gebruiken . Als u uw computer zonder een anti - virus software , of als je het lopen met verouderde software , het is uiterst gevaarlijk voor uw systeem . U loopt het risico van het verliezen van al uw gegevens , uw persoonlijke gegevens gestolen en het hebben van uw computersysteem vernietigd .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Gratis Online Spyware programm…
·Vergelijking van Norton , Webr…
·Hoe om uw computer Virus Free 
·Hoe Bron Fouten Update voor Ka…
·Hoe te verwijderen Norton Secu…
·Hoe te verwijderen McAfee 
·Hoe te laden Norton Software o…
·Hoe kan ik zien of een compute…
·Wat zijn computer heeft regist…
  Related Articles
Hoe Word Processing Software gebruiken 
Gratis Address Label Software 
Over Adresstickers 
Over Spell Checkers 
Hoe te OpenOffice Writer Word - Processi…
Vooral een roman - - Hoe maak je een rom…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Hoe te installeren en configureren WordP…
Over WordPad 
  Software Articles
·Hoe te Missing Album Artwork 
·Hoe maak je een procent van een Total op…
·Photoshop versies die kunnen worden uitg…
·Hoe de Excel-programma gebruiken 
·Kijkers voor de DAV File Type 
·Hoe maak ik een grafiek in Excel Dat Sho…
·Hoe vindt u Skype Groepen 
·Hoe de Pen -tool in Photoshop 
·Hoe de Center Line Bereken voor R Grafie…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com