Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Wat is CcApp ?
Het bestand of proces CcApp is een afkorting voor Common Client Application en wordt gebruikt als onderdeel van de de Norton Anti - Virus software suite . Het bestand ccApp.exe is verantwoordelijk voor veel auto- bescherming functies als scannen en controleren van e-mailberichten . Dit bestand is nodig voor Norton Anti - Virus om goed te draaien op een geïnstalleerd computersysteem . Doel

Het doel van het CcApp proces is om real-time scans op alle e-mailbijlagen die worden gedownload naar het systeem uit te voeren . Het proces wordt ook gebruikt voor real - time scannen voor Trojaans paard bestanden , virussen en wormen die proberen te downloaden op een systeem .
Scanning

De CcApp proces voert een verschillende scans op een computersysteem . Naast het scannen van e-mailbijlagen , scant ook bestanden die worden gedownload door een Internet browser tijdens het surfen op het internet. Als een kwaadaardig bestand wordt gevonden, wordt een waarschuwingsvenster weergegeven met informatie over de besmetting en de maatregelen die werden genomen door Norton .
Locatie

Wanneer Norton anti - Virus is geïnstalleerd , kunt u bestanden voor het programma worden in verschillende directories op het systeem . De CcApp bestand bevindt zich normaal gesproken in een map met de naam Symantec Shared . Deze map is te vinden in de map Common Files , die is gelegen in de map Program Files die toegankelijk is vanuit de Lokale schijf ( C :) .
Problemen

de CcApp proces kan problemen net als elk ander type programma dat draait op het Windows-besturingssysteem hebben . Een gemeenschappelijk probleem dat kan optreden is dat het proces niet wordt geladen bij het opstarten en als gevolg real - time bescherming niet is ingeschakeld . Dit kan worden gecorrigeerd door het systeem te herstarten , opnieuw installeren van de software en het controleren op updates voor het programma.
Waarschuwingen

De CcApp proces is cruciaal voor het functioneren van Norton Anti - Virus producten op een computersysteem . Als het proces wordt gestopt of beëindigd , zal Norton niet kunnen functioneren . Het bestand te verwijderen zal ook voorkomen dat Norton uit draait op een computersysteem , dat eerst moet opnieuw installeren van het programma .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe te verwijderen van Webroot…
·Hoe maak je opnieuw installere…
·Wat is Msmpeng.exe ? 
·Computer Virus Detectie Techni…
·Hoe de resultaten Dialog Auto-…
·Hoe je uitschakelen SonicWALL 
·Hoe een AntiVirus installeren …
·Comodo Internet Security Vs . …
·Problemen met het verwijderen …
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe om tekst te bewerken in een PDF Met …
·CAD Software Information 
·Hoe om gegevens van CSV-bestand lezen 
·Hoe te Faces in Photoshop Verf 
·Hoe maak je een Double Layer DVD branden…
·Hoe naar VOB bestanden converteren naar …
·Pinnacle Systeemvereisten 
·Hoe je een AVI -bestand invoegen in Powe…
·Hoe maak je een PowerPoint-presentatie m…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com