Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe te W32/Hakaglan.worm.gen verwijderen
De W32/Hakaglan.worm.gen virus is een vorm van kwaadaardige software die zichzelf installeert op uw systeem wanneer u een geïnfecteerde webpagina. Mensen zijn meestal gericht op deze webpagina's door middel van links gestuurd uit over instant messaging- programma's zoals Yahoo Messenger . Het virus installeert verschillende keyloggers op uw computer te controleren welke sites u bezoekt en probeert om uw wachtwoorden te stelen . U kunt de W32/Hakaglan.worm.gen virus met een standaard anti - virus gereedschap te verwijderen , maar eerst moet je voorkomen dat het virus openstellen van zijn bijbehorende bestanden . Wat je nodig hebt
Anti - virus hulpprogramma
Toon Meer Aanwijzingen
1

Volg de link in het gedeelte Bronnen hieronder om de AVG Anti - Virus webpagina. Download de AVG Anti - Virus installatiebestand . Open het bestand en volg de aanwijzingen op het scherm installatie-instructies . Kopen van 2

Herstart de computer en druk op de " F8 " toets op het toetsenbord zodra logo van de fabrikant van de computer verschijnt op het scherm . Druk op de pijl-omlaag en markeer de menuoptie met de naam " Veilige modus . "
3

Hit de Enter-toets en wacht tot het besturingssysteem op in de Veilige modus te laden . Open het menu Start en klik met de rechtermuisknop op het "Deze Computer " knop . Selecteer de optie "Eigenschappen" .
4

Klik op de " System Protection " knop aan de linker kant van het nieuwe venster dat zal verschijnen . Ga naar het tabblad geëtiketteerd als " Systeemherstel . " Ga naar beneden naar de onderkant van het venster en klik op " Turn Off System Restore . "
5

Terug naar het menu Start en breng de functie Zoeken . Typ het woord " SSVICHOSST.exe " in het zoekvak en druk op Enter . Klik met de rechtermuisknop op de " SSVICHOSST.exe " entry wanneer het verschijnt in de resultaten en klik op 'Verwijderen'.
6

zoeken naar en het W32/Hakaglan virus bestanden met de naam " SKCVHOSThk verwijderen . dll , " " SKCVHOST.exe , " en " SKCVHOSTr.exe . " Het openstellen van de anti - virus hulpprogramma hebt gedownload .
7

Klik op de knop 'Update' en wacht tot het nut anti - virus te eindigen de meest up -to - date virusdetectie informatie downloaden . Koppel de computer los van de Internet-verbinding , hetzij door de stekker van de Ethernet -kabel of door het uitschakelen van de draadloze router als u een draadloze verbinding gebruiken .

Klik 8 op de "Computer Scanner " knop en kies vervolgens de optie om uw hele harde schijf doorzoeken . Klik op " Verwijder problemen" als de scan is voltooid .
9

Terug naar de "System Restore " -menu en klik op de optie in te schakelen het systeem te herstellen functie weer op . Herstart je pc te eindigen verwijderen van het W32/Hakaglan.worm.gen virus .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe naar de AVG Threat Info Ge…
·Hoe AVG te verwijderen van Vis…
·How to Get Rid van het Malware…
·Hoe schakel ik Parental Contro…
·Handmatig verwijderen Trojan H…
·Hoe te verwijderen Trojan Win3…
·Wat is Isass ? 
·Hoe de Sysinternals Rootkit Ve…
·Hoe te Win32 verwijderen Spywa…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is RelevantKnowledge spyware? 
·Hoe kan ik een dvd branden op een Toshib…
·Hoe kan ik een Excel-werkblad Kopieer 
·Hoe maak je een menu in Microsoft Access…
·Microsoft Excel Training Seminars 
·Hoe de Symantec Endpoint Protection Met …
·Hoe te verwijderen Security Pop Ups 
·Hoe maak je een Montage verdienen op You…
·Hoe te kopiëren van een JPEG- afbeeldin…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com