Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Handmatig verwijderen Trojan Horse
Een Trojaans paard is een schadelijk programma dat computers aanvallen door het nabootsen nuttig of onschuldig programma . U kunt besmet raken met Trojaanse paarden door het bezoeken van dubieuze websites , of het downloaden van onbekende freeware software van deze sites . Wanneer een trojan-aanvallen , kan het afweer van de computer te verzwakken door het uitschakelen van de beveiligingskenmerken of het aborteren van anti - virus -activiteiten . In deze situatie is de computer kwetsbaar voor meer malware , zoals virussen , wormen en spyware . Trojaanse paarden zijn ontwikkeld en geïmplementeerd door hackers om ook vertrouwelijke persoonlijke en financiële informatie te stelen , de programma's kunnen opnemen en de informatie doorgeven terug naar de bron . Ontsmet de computer onmiddellijk als u een Trojan infectie vermoedt . Instructies

Draai 1 op de computer , log in als administrator en schakel Systeemherstel . Als u Trojaanse paarden verwijderen van uw computer , en als de Trojanen waren opgeslagen in een bepaald systeem herstelpunt , kan de infectie terug als de optie niet is uitgeschakeld . Klik met de rechtermuisknop op ' Deze computer ' en klik op 'Eigenschappen'. Open het tabblad " Systeemherstel " door een keer te klikken , klik vervolgens op " Turn Off System Restore . " Te bevestigen en door te klikken op "Toepassen " en vervolgens op "OK . " Kopen van 2

Update uw anti - malware programma . Toepassing van de nieuwste virusdefinities op uw programma in staat zal stellen te weren nieuwere en mogelijk meer gevaarlijke bedreigingen . Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van het programma in het systeemvak , en selecteer de optie "Update" . Als u niet beschikt over een programma voor de beveiliging geïnstalleerd, download een krachtige software , zoals Malwarebytes ' Anti - Malware , Spybot Search and Destroy of Ad - Aware .
3

Start de computer opnieuw op in de Veilige modus . Uit te schakelen en vervolgens de macht van de computer , de toets " F8 " continu tikken als eerst de monitor brandt . Wanneer voorgesteld met een start - up optie , gebruik dan de navigatie pijltoetsen naar beneden scrollen naar ' Veilige modus . " Druk op "Enter ".
4

Laad de anti - virus programma-interface door op de pictogram op het bureaublad of systeemvak icoon. Doe een volledige systeemscan uitvoeren door "Full System Scan" of de meest uitgebreide scan die door de software te selecteren . Je zal een horizontale statusbalk die de voortgang zien . Wacht tot de scan te beëindigen .
5

Bekijk het verslag scan . Na het scannen staan ​​de anti - malware programma een lijst van gesignaleerde gevaren te genereren en weergeven . Afhankelijk van het programma , kan het verslag pagina ook aanvullende informatie voor elke bedreiging , zoals type , toegewezen dreigingsniveau , locatie op de schijf en infecties datum bevatten . Bekijk het rapport en selecteer alle Trojan virussen door er vinkjes op dozen grenzend aan het virus namen . Pas dezelfde desinfectie actie --- "Repair ", " Verwijderen " of " verplaatsen naar quarantaine ." - Voor elke beursgenoteerde Trojan , of desinfecteren een voor een
6

Herstart de computer in de normale modus . Als de bedreigingen zijn verwijderd , opnieuw opstarten en duidelijk de prullenbak . Wacht tot de desktop te laden , klik met de rechtermuisknop op " Prullenbak " en verwijder alle inhoud door te klikken op " Prullenbak leegmaken . "
7

Herhaal de scan . Gebruik de geïnstalleerde anti - malware programma , en dan een bezoek aan een gratis online scanner aan full- scan van het systeem uit te voeren. Beide scanrapporten mag geen geïdentificeerde bedreigingen bevatten . Tenslotte zet Systeemherstel weer aan .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe de Fujack virus te verwijd…
·Hoe te Digext.dll Delete 
·Hoe te Deblokkeren Google Spyw…
·Hoe om alle sporen van Norton …
·Hoe een Norton AntiVirus wacht…
·Hoe kan ik Norton 15.5.0.23 Di…
·Hoe de Wigon Trojan verwijdere…
·De Microsoft Blaster Worm Remo…
·How to Get Rid van Jump Malwar…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Punch Home Design Software gebrui…
·Hoe je Take Out de Voice Logo in AVS Aud…
·Windows Media Player zal niet spelen Mij…
·Wat is de extensie Gpi ? 
·Hoe je Flip4Mac uitschakelen 
·De beste manier om een Divx branden op e…
·Hoe maak je een Flyer ontworpen voor een…
·Hoe gebruik ik Skype WiFi op een Samsung…
·Oracle Primavera installatievereisten 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com