Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Wat is spyware , malware en spam?
Spyware , malware en spam zijn drie van de grootste bedreigingen die computergebruikers moeten zich bewust zijn van voordat je online gaat . Bij de minste , kunnen ze worden kleine ergernissen die iemands ervaring online belemmeren; in het slechtste geval , kunnen ze leiden tot identiteitsdiefstal en andere ernstige problemen . Spyware

Spyware
wordt gedefinieerd als een programma dat persoonlijke informatie over de gebruiker verzamelt zonder hun medeweten . Vele malen spyware programma zal surfen op internet van een gebruiker te volgen , meldt hun toetsaanslagen of zelfs sorteren door middel van hun dossiers op zoek naar persoonlijke informatie . Spyware op een computer kan leiden tot identiteitsdiefstal en de prestaties van de computer belemmeren .
Malware

malware en spyware
vaak overlappen . De meeste van de tijd dat spyware wordt beschouwd als malware . Maar malware kunnen ook virussen , trojans , wormen , rootkits en alle andere vormen van programma dat zichzelf installeert op de computer van een gebruiker zonder haar toestemming bevatten . Hoewel adware is meestal op een computer om ofwel persoonlijke gegevens of aanwezig advertenties te verzamelen , malware is vaak op een computer alleen maar om ravage of peform andere kwaadaardige gedrag veroorzaken .
Spammen
< br

Spammen > is de handeling van het versturen van ongevraagde bulk e-mails . Spam kan een relatief onschuldig ergernis soms , maar vele malen spam e-mails zijn de verkoop van producten en diensten die zijn bedrieglijk of zelfs illegaal . Spam op zich is niet gevaarlijk , maar vele malen wat de spam probeert te verkopen of te duwen op zijn lezers kan zijn .
Preventie

De beste manier om spyware en malware te voorkomen is om onderzoek te doen alvorens iets te downloaden . Vele malen kwaadaardige programma's en virussen zullen zich meeliften op ogenschijnlijk handige programma's zoals cursors , mediaspelers en andere software . Alleen te downloaden van vertrouwde sites en hebben spyware - en malware - blokkerende programma's op uw computer .
Verwijdering

Als spyware , malware , virussen of andere programma's ooit doen hun manier op uw computer , zijn er programma's beschikbaar die u kunnen helpen ze te verwijderen . Anti - virus software doet meestal een goede baan van het uitroeien van en het verwijderen van schadelijke software , en er zijn ook speciale programma's die zoeken en vernietigen van spyware .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe kan ik Enter Phone Activat…
·Wat is Trojan.Spy Zbot ? 
·Hoe Search Extender & Shopping…
·Hoe maak je een ZoneAlarm Forc…
·Hoe maak je een Win32 Trojan v…
·Hoe te Kaspersky Internet Secu…
·Hoe u de AVG 7 Anti - Virus Pr…
·Hoe maak je een XP PC Freeze P…
·Hoe de Win32 Xorer virus te ve…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe te Cassette Tapes Transfer naar CD -…
·Hoe te verwijderen Antivirus Trend 
·Hoe Video van uw Desktop voor Free Recor…
·Wat is de extensie MPP ? 
·Hoe te openen PDF-documenten via Interne…
·Hoe te Limiit de Aantal Letters in een E…
·Hoe te VOB naar PDF converteren in Linux…
·Hoe een serie branden op een DVD 
·Hoe te converteren naar PDF Van een DOC …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com