Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe kan ik XP Antivirus Protection Installeer gratis
Als u uw Windows XP- systeem te beschermen tegen virussen , trojans , spyware en andere kwaadaardige software , is het noodzakelijk om niet alleen het veilig surfen en bezoek vertrouwde sites , maar ook een anti - virus software geïnstalleerd op uw computer . Terwijl er populair , top-of - the-line anti - virus software op de markt , zoals Kaspersky AntiVirus en McAfee VirusScan , kan niet iedereen zich veroorloven om deze te kopen products.Fortunately , een breed scala van gratis anti - virus software is beschikbaar voor Windows XP -gebruikers . AVG Free , avast ! Free Antivirus en PC Tools AntiVirus Free Edition zijn allemaal voorbeelden van anti - virus software die u kunt downloaden en installeren op uw computer kosteloos . Instructies
AVG Free

Download AVG Free 1 op de computer met behulp van de link in Resources . Dubbelklik op het uitvoerbare bestand om de installatiewizard te starten . Kies uw taal uit de vervolgkeuzelijst en klik op 'Volgende'.
2

Klik op " Installeer alleen basic gratis bescherming , " of klik op "Recommended" om een ​​proef exemplaar van AVG Internet Security installeert samen met AVG gratis . Klik op 'Volgende'.
3

Lees de EULA of End User License Agreement . Check " Ik heb de licentieovereenkomst te lezen . " Klik op " Accepteren " om verder te gaan . Kies " Standaard installatie" uit de opties . Klik op 'Volgende'.
4

Voer uw gebruikersnaam in het juiste veld . Breng geen wijzigingen aan het veld " licentienummer ' niet maken . Klik op " Next . "
5

kiezen of u de AVG Security Toolbar installeren of Yahoo! uw standaard zoekmachine . Klik op " Next . " Klik op " Finish " om af te sluiten van de installateur .
Avast ! Free Antivirus

Download avast 6 ! Free Antivirus . Dubbelklik op " setup_av_free.exe " om te beginnen met de installatie van het programma op uw computer . Kies uw taal uit de drop-down . Klik op 'Volgende'.
7

Lees de EULA . Kiezen of deel te nemen aan de avast ! gemeenschap . Klik op " Next " om door te gaan . Kies of om Google Chrome te installeren . Klik op 'Volgende'.

Klik 8 "Finish " om de installatie te voltooien .
PC Tools AntiVirus

Download PC Tools AntiVirus Free 9 Edition . Dubbelklik op " avinstall.exe " om het installatieprogramma te starten . Klik op " Next " op het "Welkom" pagina .
10

Klik op " Installeer alleen fundamentele bescherming , " of kies "Install geavanceerde bescherming " om Spyware Doctor te installeren samen met PC Tools AntiVirus . Klik op 'Volgende'.
11

Lees de EULA , klikt u op " I accept the agreement " en klik op " Next . " Klik nogmaals op ' Next ' . Kies of u een pictogram op het bureaublad te creëren . Verlaten " Automatisch installeren updates " aangevinkt . Klik op ' Install '.
12

Klik op " Finish " om af te sluiten van de installatie .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe kan ik zien of mijn comput…
·Antivirus systemen die compati…
·Tools om browser hijacking 
·Hoe maak je een virus aan een …
·Hoe om te controleren voor Spy…
·Hoe je op afstand installeren …
·Wat is de locatie van de produ…
·Hoe Smart Shopper Delete 
·Hoe te verwijderen Haute Secur…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om gegevens van Millimeter converter…
·Hoe maak je een PDF converteren naar een…
·Hoe te Numbers Druk in Skype 
·Hoe maak je een film bestand converteren…
·Hoe AVI Video -bestanden te repareren 
·Hoe het ontwerpen en afdrukken Gratis vi…
·Hoe PDF- formulieren versturen 
·Hoe hebben meer dan twee Excel spreadshe…
·Hoe de pagina's je wilt van MS Word Extr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com