Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Hoe te beginnen in Windows XP Professional Veilige modus
Het kan nodig zijn om Windows XP Professional te starten in de veilige modus om bepaalde programma's uit te schakelen , de diagnose van een probleem of herstellen van een plotselinge computer crash.In zowel Windows XP Professional en Windows XP , de methode van het opstarten in Veilige modus is hetzelfde , beide versies van het besturingssysteem volgt u dezelfde instructies . Er zijn twee methoden voor het starten van een computer in de Veilige Mode.Also houd in gedachten dat je nodig hebt om de computer opnieuw opstarten om de veilige modus te verlaten en terug te keren naar standaard modus . Instructies
F8 -methode van het starten van de Veilige modus
1

Herstart de computer en wacht tot de tekst om te beginnen met de weergave op het scherm. Deze tekst zal worden met de start - up proces en de details van de computer . Gedurende deze tijd , druk op de toets " F8 " op uw toetsenbord meerdere malen . U wilt dit doen voordat het Windows XP Professional -logo verschijnt . Kopen van 2

Voer de Windows XP Professional -menu Geavanceerde opties , die automatisch zal optreden bij het klikken op F8 meerdere keren . Gebruik de richtingstoetsen pijltjestoetsen op het toetsenbord om " Veilige modus ", " Enter" op uw toetsenbord .
3

Wacht tot de computer op in de Veilige modus te laden te selecteren en druk vervolgens op . Wanneer u klaar bent in de veilige modus , start de computer normaal en geen sleutels niet raken tijdens het wachten voor Windows te laden .
System Configuration Tool Methode
4

Afsluiten alle programma's die momenteel op uw computer . Klik vervolgens op de knop "Start " op de linkerkant van de Windows Start Bar , ook wel bekend als de taakbalk . Standaard is de Start bar is aan de onderkant van het scherm met de knop 'Start' in de linker - bovenhoek .

Typ " msconfig " 5 in het tekstveld Uitvoeren en klik op "OK . " Wanneer de System Configuration Tool opent , zoekt u het tabblad " Boot.ini " aan de bovenkant en klik erop .

Plaats 6 een vinkje in het eerste vak in de lijst die is getiteld " /SAFEBOOT . " Druk op "OK " nadat u hebt gecontroleerd dat vak af . Vervolgens wordt u gevraagd de computer opnieuw op te starten . Selecteer "Restart " en de computer wordt automatisch opnieuw opgestart in de veilige modus .
7

Keer terug naar de normale modus wanneer u klaar in de veilige modus door het herhalen van de stappen 1 tot 3 hierboven , behalve deze keer schakelt u het selectievakje naast de " /SAFEBOOT " optie .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe te converteren een JPG om …
·Hoe maak je een Diagonal 8 - B…
·Jasc Animation Shop Tips 
·Artbeats Particle Effects 
·Nadelen van het gebruik van Ph…
·Flash Expanding Banner Tutoria…
·Hoe maak je een Wedding Photo …
·Hoe een dag Countdown Timer in…
·Hoe maak je een knop maken in …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een JPEG- bestand convertere…
·Hoe te verbergen /zichtbaar maken in Exc…
·Hoe kan ik iTunes Music 
·PC Performance Analysis 
·Hoe te HUD instellingen wijzigen om DOD 
·How to Get 's uit van een oude laptop Al…
·Microsoft Office Publisher Tutorials 
·Hoe te grammaticacontrole in Microsoft O…
·Hoe maak je een Global Address List naar…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com