Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Flash Expanding Banner Tutorial
Banners op webpagina's dienen verschillende doelen . Ze kunnen fungeren als navigatiebalken , als decoratieve beelden verspreid over de bovenkant van webpagina's , of als reclame . Banners die reclame worden soms " banner advertenties . " Een eenvoudige maar effectieve banner advertentie techniek is om een banner die uitzet , te beginnen bij een maat en steeds groter wanneer een gebruiker klikt op het te maken . U kunt creëren uitbreiden banners in Adobe Flash Professional met klassieke tween -functie van het programma . Wat je nodig hebt
Adobe Flash Professional CS4 of hoger
Toon Meer Aanwijzingen

Open Flash 1 en start een nieuwe film : Klik op het menu "Bestand " en kies " nieuwe " aan de nieuw document weer te geven. Selecteer " ActionScript 3.0 ' in de lijst Type , stel dan afmetingen van de film in de breedte en hoogte velden . De hoogte en breedte instellingen moeten overeenkomen met de in uw webpagina toegewezen voor de banner afmetingen . Een typische banner formaat , bijvoorbeeld , is 900 pixels breed en 200 pixels hoog . Kopen van 2

Stel breedte en hoogte van de film , klik dan op de " Background Color " staal en selecteer een achtergrondkleur voor uw film . Klik op "OK . "
3

Klik op het menu "Invoegen " en selecteer " Nieuw symbool " naar de Nieuwe vak Symbool maken te openen .

Naam 4 de symbool "banner ", klik vervolgens op de "Type " drop - down menu en kies "Movie Clip . " Flash maakt een nieuwe filmclip symbool met een leeg podium en lege tijdlijn . Maak uw banner met afbeeldingen en tekst , net zoals u zou een nieuwe Flash-film . De filmclip symbool fungeert als een film in een film .

Center 5 van de banner op het podium . Gebruik het deelvenster Lijn te midden van de banner inhoud . Druk op Ctrl en A om alle van de banner inhoud te selecteren . Klik op het menu " Venster " en selecteer " uitlijnen . " Selecteer " Lijn naar Stage" ( of " To Stage " in Flash -versies eerder dan CS5 ) , klik vervolgens op de " Align Horizontal Center " en knoppen " Vertical Center uitlijnen " .
6

Klik op " Scene 1 " in de linkerbovenhoek van het documentvenster om terug te keren naar tijdlijn van de belangrijkste film .
7

Sleep de filmclip symbool uit de bibliotheek en plaats het op het podium . Midden de Movie Clip symbool op het podium met het deelvenster Uitlijnen .
8

Ga naar het frame in de tijdlijn paneel waar u wilt dat uw animatie te stoppen , klik met de rechtermuisknop en selecteer "Insert Keyframe . " Bijvoorbeeld, als u wilt dat uw banner te breiden meer dan 30 frames , plaatst u het hoofdframe in frame 30 .
9

Select gestel 1 , selecteer vervolgens de "Movie Clip "-symbool .
10

naar het eigenschappenvenster en gebruik de velden breedte en aan de hoogte van de banner verminderen . Bijvoorbeeld , als u wilt dat de banner uit te breiden van 50 % van het originele formaat naar zijn oorspronkelijke grootte , de breedte en hoogte velden tot 50 % van hun oorspronkelijke waarde . Als de banner is 900 bij 200 pixels , stel de breedte en hoogte velden tot 450 en 100 .
11

Rechtsklik op een frame van tussen de twee keyframes , selecteer dan "Create Classic Tween " uit het pop - upmenu .
12

Klik op de " New Layer " knop in de linkeronderhoek van de tijdlijn paneel om een nieuwe laag te maken . Klik met de rechtermuisknop frame 30 op de nieuwe laag en selecteer "Insert Keyframe " uit het pop - up menu .
13

Klik op het menu " Venster " en kies "Acties " in het menu . Dit opent het deelvenster Handelingen

Klik 14 in de " Scripts " paneel aan de rechterkant van het paneel en type. "Stop ( ) ; " ( zonder aanhalingstekens ) . Dit houdt de film vanaf looping .
15

Houd de Ctrl- toets op uw toetsenbord en druk op Enter om de film te testen . De banner moet uitbreiden naar zijn oorspronkelijke grootte en stoppen . Klik op het menu " Bestand " , selecteer " Export ", kies vervolgens " Film exporteren . " De naam van de film en op te slaan . Plaats het bestand op uw webpagina .

Previous: Next:
  animatie Software
·3D Desktop Games 
·Hoe maak je een Photoshop-best…
·Hoe maak je een knop om video'…
·Hoe te lichtzwaarden maken in …
·Definitie van een Screensaver 
·Hulp voor Stof voor 3D Studio …
·Hoe je Glitter Namen behulp An…
·Hoe maak je een online Flash-f…
·Hoe te Pivot Install 
  Related Articles
Hoe maak je een Banner behulp Maak Wordp…
Hoe maak je een gratis Verjaardag Banner…
Hoe kan ik Flash Cards te verdienen op W…
Hoe kan ik Flash Template laten werken i…
Hoe uw eigen Masthead Banner Maken 
Hoe maak je een banner in iWork Creëren…
Hoe maak je een gratis banner op een Mac…
Hoe maak je een Banner Met Macintosh Pag…
Hoe Word gebruiken om een partij Banner …
  Software Articles
·Hoe je Windows van het doen van een back…
·Hoe de Warp tool in Adobe Illustrator Ge…
·Hoe te gebruiken Clip Art te Cards and S…
·Mijn Photoshop CS2 wil niet installeren 
·Hoe maak je een ISO opnemen op een DVD 
·Hoe maak je een drie - weg gesprek met e…
·Mijn Quicken is corrupt 
·Hoe kan ik een . Img branden op een cd 
·Hoe de standaardinstelling wijzigen in E…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com