Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Hoe kan ik Maak Animated Sparkles Met Paint Shop Pro ?
Van basis-en geavanceerde fotobewerking tot het creëren van uitgebreide beelden van de grond , kunt u veel verschillende soorten afbeeldingen maken met Paint Shop Pro software . Door het gebruik van Paint Shop Pro in combinatie met Animation Shop , kunt u animaties en bewegende graphics , zoals glitter en schittert creëren . Pas een afbeelding van uw eigen met behulp van deze programma's om geanimeerde schittert toevoegen aan tekst of een achtergrond . Wat je nodig hebt
Animation Shop
Visman Sparkle Filter plug - in
Toon Meer Aanwijzingen
1

Ga naar het menu vak aan de bovenkant van de Paint Shop Pro -scherm en klik op "Bestand . " Selecteer " New Image ", en een doos instellingen verschijnt . Wijzig de instellingen op 70 met 35 dimensies , een transparante laag en 16,7 miljoen kleuren . Druk op ' Shift ' + ' D ' om de afbeelding te dupliceren , druk nogmaals op de toetsen om het te dupliceren . Je hebt nu drie identieke afbeeldingen . Kopen van 2

Selecteer de eerste afbeelding waaraan u zal het toevoegen van glitters . Keer terug naar de menubalk aan de bovenkant van het programma scherm en klik op "Effecten ", ga dan naar " Plug - Ins . " Selecteer " VM Natural " uit de lijst , dan " Sparkle . " In het vak instellingen dat verschijnt , moet u de keuzehendel voor " Max Size " rond om de grootte van uw schittert instellen , en stel " Random Seed " naar 100 . Klik op " OK . " Herhaal deze stap als u meer schittert , maar vergeet niet om toepassing van dit filter hetzelfde aantal keren voor elk van de drie beelden .
3

Selecteer het tweede beeld en herhaal de stap 2 om fonkelt aan toe te voegen . Stel " Random Seed " op dit beeld tot 115 . Herhaal aan de derde afbeelding , maar stelt u " Random Seed " naar 130 .
4

Selecteer de eerste afbeelding , klik met de rechtermuisknop en kies 'Kopiëren'.
5

Open de Animation Shop programma , klik met de rechtermuisknop in het open veld en selecteer " Plakken als nieuwe animatie . " Dit zal het bestand van Paint Shop Pro in Animatie Shop automatisch als een nieuwe afbeelding te kopiëren . Of selecteer de knop die lijkt op een klembord met een overlappende film strip op de afbeelding plakken als nieuwe animatie .
6

Terug naar Paint Shop Pro , en selecteer het tweede beeld . Klik met de rechtermuisknop en selecteer " Copy ", ga dan terug naar Animatie Shop en selecteer de "Plakken na actieve " knop . Herhaal deze stap voor de derde afbeelding .
7

Klik op de " View Animation " knop in Animatie Shop . Deze knop ziet eruit als een filmstrip . Uw geanimeerde schittert verschijnt in een nieuw venster . Ga naar " File " en selecteer "Opslaan ", dan is de naam van de animatie en sla het op als een . Gif bestand .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe de Bullet Frequency Vertra…
·Tutorial voor Adobe After Effe…
·Hoe te Bite Marks maken in Fla…
·Hoe maak je films met Poser 
·Hoe kan ik Flash films te comb…
·Hoe te Interactive Flash knopp…
·Hoe je Zoom in After Effects 
·Een animatie van een camera in…
·Online hulp bij Hoe kan ik Fla…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Waarom bedrijven maken gebruik van datab…
·Skype Interface Betekenis 
·Hoe je Wordpad Vervang 
·Hoe maak je een komma - gescheiden besta…
·Wat is de extensie Dict ? 
·Hoe om te achterhalen wat er op SopCast 
·Hoe maak je een Flash in Media Player af…
·Zoho Vs . OpenOffice 
·Hoe te gebruiken Audio Hijack Pro 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com