Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Zoho Vs . OpenOffice
Bij het vergelijken van toepassingen zoals de Zoho en OpenOffice suites , is het belangrijk op te merken dat ze heel verschillende sets van programma's . OpenOffice is een traditie , download- en - installeer suite van " office " -programma's , terwijl Zoho is een groep van online web apps, allemaal onderdeel van Zoho CRM- suite van programma's . Dus het is niet een geheel eerlijke wedstrijd , geen appels vs appels . Elk heeft zijn voordelen , en elk zijn nadelen . Tekstverwerking

OpenOffice 's
tekstverwerker heeft elke functie die u ooit nodig zult hebben in een tekstverwerker . De menu's bevatten tekstopmaak , tekstvakken inserts , opsommingstekens en nummering , wizards om gemeenschappelijke documenten , illustraties en alles wat nodig is voor de volledige desktop publishing behoeften te starten . Zoho Writer heeft een verrassend groot aantal gereedschappen , ook. Voor een web app , het is verbazingwekkend full-featured . Het heeft een kleine "ribbon " samengesteld uit de meeste tekst en opmaak van het document knoppen die nodig zijn voor basis documentcreatie , en bevat ook een drop- down menu's voor tekst , invoegen van elementen die afbeeldingen en tabellen , grammatica en spelling beoordeling , delen , verschillende standpunten zijn , pagina-instellingen en mailings . Voor de overgrote meerderheid van de projecten , Zoho Writer is voldoende. Het enige merkbare elementen gevonden in OpenOffice , maar niet gevonden in Zoho zijn dingen zoals documentbibliotheken , een opmaak penseel , tekentools , sectie-einden en meer fonts .
Spreadsheets

Stark verschillen zijn tussen de spreadsheets . Nogmaals , OpenOffice 's " Calc " is bijna een wedstrijd voor zoals spreadsheets zoals Microsoft Excel . Het heeft een complete set van functies , grafieken , organisatorische hulpmiddelen en het inbrengen van voorwerpen, terwijl het toch bijna hetzelfde " lint " van elementaire opmaakfuncties gevonden in OpenOffice Writer . Zoho 's " Sheet " is minder vol gereedschap . U kunt niet vinden de " Cellen opmaken " knop overal in Zoho Sheet , en je kan geen afbeeldingen of voorwerpen in een Zoho spreadsheet . Echter , er is een mooie grafiek tovenaar , verstandige sortering knoppen en organisatorische hulpmiddelen , en voor de meeste spreadsheet- projecten , zou Zoho Sheet voldoende zijn .
Presentaties

de presentatie software , OpenOffice Impress vs Zoho Show , zijn beide geweldige hulpmiddelen . Impress zeker niet onder de indruk , het verstrekken van 25 sjablonen of " ontwerpen", 56 overgangseffecten , 23 dia-indelingen en 52 aangepaste animaties . Nogmaals , OpenOffice 's product concurreert goed tegen elke presentatie-software op de markt , ook al is het gratis . Zoho Show is eerlijk , vooral voor een web app . Het beschikt over maar liefst 53 sjablonen , vijf diaontwerpen , 32 overgangseffecten en vijf animaties . Voor een web app of een app voor die kwestie , Zoho tonen concurreert goed , maar omwille van soepel op het web , het is slanker dan OpenOffice , en dus mist een aantal van de meer technische hulpmiddelen die OpenOffice heeft .
< br
Beide Grote

In een head - to-head competitie > , zou OpenOffice te winnen , maar het is moeilijk om Zoho spreken van een verliezer , wetende dat de wedstrijd was opgetuigd vanaf het begin . OpenOffice door de natuur is gebonden aan meer functionaliteit dan elke web app hebben , en het doet . Maar het feit is , de Zoho suite heeft veel meer gereedschap dan verwacht , en voor iedereen die reden heeft om regelmatig te werken op meerdere computers , zonder de luxe van een gemeenschappelijke ruimte op de server , met behulp van een Zoho web app maakt een heleboel zin. Zodat ze allebei winnen in hun eigen arena .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe je JPG Transparant maken i…
·Hoe kan ik een Word- pagina He…
·Hoe je met tabbladen Kolommen …
·Hoe te Voetnoot Numbers Typ 
·Hoe maak je een auteursrecht, …
·Hoe marketing Postcards op Mic…
·Hoe kan ik een Trademark Symbo…
·Hoe je Broken Links in Word Fi…
·Hoe naar kolommen toevoegen aa…
  Related Articles
Hoe te Toevoegen Clip Art aan OpenOffice…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je een koptekst in een OpenOffi…
Afdrukken op indexkaarten gebruiken Open…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe te OpenOffice Writer Word - Processi…
Hoe te werken in OpenOffice 
Hoe te OpenOffice installeren Rpm 
Hoe te Etiketten Met OpenOffice Merk 
  Software Articles
·Hoe te Toevoegen Animated Sparkles Met G…
·Hoe maak je een lange kolom in meerdere …
·Hoe een PDF van Flash Creëren 
·Hoe maak je een nieuw Word- document wij…
·Microsoft Word Basics 
·Hoe maak je foto's in Photoshop formaat 
·Hoe je Remote Desktop Exit toepassing 
·Hoe te gebruiken Excel's NOW Functie 
·Hoe te openen een QBX Bestand 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com