Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe te verbinden van een Linksys Router op WiFi
Wi - Fi-verbindingen veroorloven fantastische vrijheid van het gebruik van de computers in uw huishouden . Deze verbindingen vereisen een draadloze router die samenwerken met een breedbandmodem om te kunnen werken , maar Linksys routers zijn een populaire en kwaliteit draadloze router keuze om uw Wi - Fi-netwerk wensen te voldoen , maar een beetje setup via de Ethernet-kabel en de encryptie-instellingen router zijn voorafgaand verplicht om het gebruik van uw draadloze netwerk . Geen speciale computer of netwerk kennis is vereist voor deze procedure . Wat je nodig hebt
kabelmodem
Ethernet -kabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koppel de kabel /breedband modem tijdelijk uit het stopcontact of een overspanningsbeveiliging waar het woont . kopen van 2

Sluit uw Ethernet- kabel aan op de achterkant van de Linksys draadloze router . De Ethernet -kabel zal gaan in de grote Ethernet-poort , die, afhankelijk van uw exacte model van de Linksys router , moet worden gemarkeerd als " WLAN " , " WAN " of "Internet "-poort .
3

Steek het andere , vrije uiteinde van de Ethernet- kabel aan op de achterkant van de breedbandmodem . Er zal nog een Ethernet -poort hier aan bij.
4

weer in het stopcontact of een overspanningsbeveiliging tegemoet Sluit de kabel ( breedband ) modem . Dit zal de modem opstarten back -up . Geef het wat tijd om deze procedure uit te voeren en de nieuwe instellingen te detecteren.
5

Zoek de draadloze netwerkinstellingen voor uw Linksys-router . Deze informatie is te vinden op de pagina's van de handleiding die bij uw draadloze router van Linksys en mag zowel een URL voor u om te navigeren naar met behulp van uw internet browser , evenals een standaard wachtwoord . Voer deze URL in je browser en voer het standaard wachtwoord wanneer daarom wordt gevraagd . Dit zal u toelaten om uw draadloze netwerkinstellingen te vestigen.
6

Kies een SSID ( een naam voor uw draadloze netwerk ) . Als u er voor kiezen om uw netwerk te versleutelen voor beveiliging en ongewenste gebruikers buiten te houden , selecteert u een data -encryptie type WEP of WPA . WEP wordt ondersteund door alle oudere routers , maar WPA is uitgegroeid tot een breed gedragen coderingsmethode sinds WEP , en het is technisch superieur in design . Kies een wachtwoord te koppelen aan uw account.
7

Klik op " Apply " om de instellingen op te slaan voor uw nieuwe Linksys router - enabled draadloze netwerk . Uw Linksys draadloze router met succes is aangesloten en geconfigureerd .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe u uw draadloze router beve…
·Wat als de Westell 327W Intern…
·Hoe maak je een WRT160N router…
·Hoe maak je een router configu…
·Waarom heb ik een USB-aansluit…
·Hoe maak je een WPA- wachtwoor…
·Hoe om te winkelen voor een dr…
·How to Set Up een Netgear WG11…
·Hoe weet je welke de Onbekende…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een 2Wire Modem Bridge 
·Netwerk Problemen met Apple Software Upd…
·Vergelijking van Internet-verbindingen :…
·Hoe maak je een telefoontje van een comp…
·De VoIP Wissels 
·Wat doet Wissen van de DNS- cache Mean ?…
·Hoe maak je een USB-modem gebruiken met …
·Hoe u de lettergrootte in MSN 
·Inzicht Basic Voice Over IP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com