Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
How to Set Up een draadloos internet netwerk
Het opzetten van een draadloos internet netwerk in uw woning geeft u toegang tot het internet op een draadloze telefoon vanuit elke kamer met een goede ontvangst . Met behulp van een draadloze router , kan de configuratie zo weinig als een paar minuten duren . Er zijn een paar concepten in gedachten te houden dat je misschien niet bewust van onder andere veiligheid, interferentie en het maximaliseren van het draadloze bereik . Wat je
Draadloze router
Computer ( s ) nodig met een draadloze netwerkadapter
High - speed internet verbinding
ethernetkabel
Toon Meer Instructions
1

Installeer de router in een verhoogde positie , zoals op de top van een boekenkast of kast . Het plaatsen van de router op een hogere plaats zal het signaal bereik te vergroten , zodat u in staat zullen zijn om verder van de router gebruik maken van internet . Schik de antenne in een volledig rechtop . Kopen van 2

Sluit de internetverbinding in uw huis op uw Internet modem aan het internet -poort aan de achterkant van de router met een Ethernet-kabel . Deze poort wordt meestal gescheiden van de rest van de havens om het gemakkelijker te vinden te maken .
3

Sluit een Ethernet- kabel van een van de overgebleven poorten aan de achterzijde van de router met een bekabelde netwerkadapter op uw computer . Open uw webbrowser en typ het standaard IP- adres van de router , te vinden in de documentatie van de router .
4

Voer de standaard gebruikersnaam en het wachtwoord voor de router als daarom wordt gevraagd en klik op "OK . " Volg de stappen in de wizard voor automatische configuratie . U moet weten of een gebruikersnaam en wachtwoord is vereist voor uw verbinding , die kan worden verkregen bij uw Internet Service Provider ( ISP ) .
5

Open de draadloze instellingen configuratie gebied . Zorg ervoor dat de draadloze radio is ingeschakeld . Stel de draadloze netwerknaam (SSID ) in een naam die u kunt onthouden .
6

Stel de beveiligingsopties of encryptie om " WPA2 " indien de optie beschikbaar is en voer een pass phrase . Als " WPA2 " niet beschikbaar is , gebruikt " WPA . " Deze opties maken het moeilijker voor mensen om de controle over uw router te nemen zonder uw toestemming . Noteer de netwerknaam en pass phrase .
7

Stel het wachtwoord voor toegang tot de pagina router configuratie om een nieuw wachtwoord . Dit moet bestaan ​​uit letters en cijfers . Noteer dit wachtwoord voor het aanbrengen van wijzigingen later .
8

Voer de draadloze netwerkinstellingen op elke computer die in je netwerk . Klik op het pictogram voor draadloze netwerken in de rechterbenedenhoek van de taakbalk . Klik op de naam van het netwerk dat u ingesteld en voer vervolgens de pass phrase . Na het voltooien van deze stap op iedere computer , moeten ze allemaal in staat zijn om verbinding met het internet wanneer ze in het bereik van de router .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te houden een kanaal Verbo…
·Hoe maak je verbinding een net…
·Hoe je computers verbinding na…
·Hoe kun je netwerk meerdere co…
·Kan ik Block een Neighbor Van …
·Hoe zet ik een RS-232 Wireless…
·Hoe uw laptop converteren naar…
·Wireless - G Card versus Bluet…
·Hoe maak je opnieuw configurer…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een switch converteren naar …
·Wat zijn mijn Proxy Server Settings ? 
·Hoe het opzetten van een DSL -modem op e…
·About: Blank Hijack Threat 
·Hoe te WLAN gebruiken op een laptop 
·Hoe kan ik een laptop werken op WiFi Zor…
·Hoe u Windows Explorer 8 Fix 
·Hoe om te controleren een SQL Injection 
·Belang van Information Systems Security 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com