Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Wat zijn mijn Proxy Server Settings ?
Een proxyserver is een computer die optreedt namens een andere computer . In reguliere netwerk communicatie , wordt contact geïnitieerd door een klant , die iets van een server wil . Aan weerszijden van deze relatie kan worden beschermd door een proxyserver . De client is een applicatie op een computer , met inbegrip van een browser of een mediaspeler . De toepassing automatisch communicatiekanalen via een proxy -server als de proxyserver -instellingen zijn ingeschakeld in de configuratie van de toepassing.
Eisen

De proxy -server instellingen in de configuratie van de applicatie vereist twee stukken van informatie : IP- adres van de proxy-server en de aanbevolen poortnummer . Een poortnummer is een code die snelle tracks inkomende verbindingen naar de ontvangende applicatie. Een gebruiker die alle communicatie kanaal van een toepassing via een proxyserver nodig hebt om deze twee stukjes informatie eerst .
Configuratie

Alle genetwerkte toepassingen hebben een netwerk sectie instellingen in hun systeemconfiguratie . Dit is waar de proxy-server instellingen zijn gevestigd . Het is eventueel mogelijk om verschillende soorten verkeer kanaliseren via andere proxy server . Zo kan er een specifieke instelling voor HTTP-verkeer ( normale webpagina's ) , HTTPS-verkeer ( beveiligde websites) en FTP- overdrachten ( bestandsoverdracht ) zijn. De gebruiker kan vertellen welke van deze protocollen actief is wanneer u contact opneemt een site omdat het protocol wordt aan het begin van het adres van de site in de adresbalk : . Http://, https://, ftp://, bijvoorbeeld < br >
Uitzonderingen
p De gebruiker kan alle verkeer direct via een proxyserver of stuur ander protocol verkeer via verschillende proxy servers . Het instellen van uitzonderingen zal de proxyserver voor het in de instellingen uitzonderingen voor de geactiveerde proxy soort sites zijn opgenomen omzeilen .
Alternative Method

Gebruikers
misschien niet wilt gebruik van een proxyserver voor alle transacties , maar slechts af en toe nodig . Het vullen van de instellingen van de proxyserver in het netwerk instellingen van een browser alleen maar om een site te bezoeken is een lastige klus . In deze gevallen , gebruikers hebben meer kans om proxy websites te gebruiken . Deze proxy servers te bedienen via hun eigen website , waar de gebruiker het adres van een andere website binnenkomt . De proxyserver haalt dan de gewenste pagina en geeft deze weer in de verzoeker webbrowser . Al de tijd dat de gebruiker is op die site , zelfs bij het verplaatsen via een menustructuur naar andere pagina's , het adres in de adresbalk van de browser blijft dat van de proxy website . De gebruiker wordt niet bezoeken van de site , maar het bekijken van de inhoud van die site uit de proxy -website . De server voor de weergegeven website geeft geen informatie over de cliënt niet ontvangen . Het heeft alleen contact met de proxyserver .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe kan ik een domein account …
·Hoe je het wachtwoord wijzigen…
·Betrouwbare methoden van ident…
·Hoe je TCP-poorten sluiten 
·Hoe je Cisco ASA 5505 Configur…
·Wat is Open Authentication ? 
·Hoe te vertellen als iemand Is…
·Hoe om te controleren een SQL …
·Proxy Antivirus 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Wat is Wireless Fidelity ? 
Hoe te configureren Linksys Wireless te …
  Netwerken Articles
·Verschil tussen Wireless LAN en WiFi 
·Voordelen & Nadelen van Cable Modem Aans…
·Hoe de controle van de Packet Size dat g…
·Hoe maak je een Vista Internet Server wi…
·Hoe te openen Call of Duty 4 poorten op …
·Hoe maak je een kat Rewire 6 Kabel 
·Hoe het opzetten van een server naar een…
·De nadelen van een Blade Server 
·Hoe u een proxy -server in Linux Zorg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com