Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Mijn Wireless werkt niet op mijn laptop
Een laptop computer in combinatie met draadloos internet kan maken het controleren van e - mail handig , en u kunt verbinding maken met het internet overal dat is uitgerust met een draadloze router . Af en toe ontstaan ​​er problemen met de draadloze internetaansluiting , waardoor het te verbreken . U kunt dit probleem zelf oplossen door het aanpassen van de instellingen van de computer zonder gebruik van software . Het zal een paar stappen te nemen om aan de slag uw draadloos internet weer werken op uw laptop . Instructies
1

Controleer uw computer hardware om ervoor te zorgen dat u het juiste type te verbinden met een draadloze router . De draadloze adapter moet minimaal 802.11b /g . Als uw laptop is minder dan 2 jaar oud , moet dit hebben . Controleer een externe adapter , zoals een PCMCIA ( PC geheugenkaart internationale vereniging ) kaart of (PC -kaart ) . Kijk op de onderkant van het apparaat .

Klik 2 op "Start" menu , klik met de rechtermuisknop op 'Deze computer' en kies 'Eigenschappen'. Nadat het menu System Properties verschijnt , selecteert u het menu " Hardware " en klik op het menu " Device Manager " . Zorg ervoor dat je iets als 802.11b /g WLAN zien . Dit betekent dat u de juiste hardware om verbinding te maken met de draadloze router en kan gaan .
3

Kies "Start " en vervolgens op "Configuratiescherm " en vervolgens "Network Connections . " Klik met de rechtermuisknop op het pictogram " Wireless Network " en selecteer "Eigenschappen . " U ziet drie tabbladen in het venster Eigenschappen voor draadloze netwerkverbinding . Kies " Internet Protocol " en klik op "Eigenschappen ", die zal aansluiten op een netwerk .
4

Klik op "Start " en vervolgens " Configuratiescherm " en vervolgens " Network Connections" zoals je deed in de vorige stap . Terwijl in het venster Netwerkverbindingen met de rechtermuisknop op het pictogram ' Wireless Network " en selecteer " Repair "in plaats dan . Dit zal de verbinding met het huidige draadloze netwerk te beëindigen en opnieuw probeert te vestigen verbinden met een netwerk dat een sterkere verbinding heeft . Je kan ook de sterkte van elke netwerkverbinding bekijken en kies de sterkste zelf of laat de computer doen .
5

Herstart de computer, die de internetverbinding probleem zou kunnen oplossen als geen van de bovenstaande opties werken . Ga naar het menu " Start" en selecteer " Restart ".
6

Wacht 15 tot 30 minuten om te zien of de verbinding verbetert . Soms netwerken ondervinden moeilijkheden en wacht een paar minuten totdat de verbinding herstelt kan zelf alles wat je moet doen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe je computers verbinding na…
·Hoe je D - Link draadloze mode…
·Hoe je Wireless Hacking Detect…
·Hoe te Zet een draadloze adapt…
·Draadloze computer zal geen ve…
·WEP-beveiliging Protocollen 
·Hoe de juiste Wireless Securit…
·Hoe maak je een Wi-Fi -antenne…
·Zal B /G Wi - Fi- kaarten werk…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe een IP Conflict Problemen 
·Hoe het opzetten van een Dell Fax Modem 
·Hoe maak je verbinding een Canon PIXMA M…
·Cat 5 bekabeling Tutorial 
·Hoe kan ik een Netgear Wireless Router i…
·DIY Draadloos Internet Antenne 
·Hoe te HyperTerminal gebruiken met een a…
·Hoe het opzetten van een netwerk op XP P…
·Hoe te verbinden mijn laptop aan mijn Fi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com