Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe om WiFi configureren in een Router
Om een ​​draadloos netwerk te configureren , moet u beschikken over een draadloze router , een breedband modem en computers en /of apparaten met draadloze adapters geïnstalleerd . De draadloze router zendt een WiFi-signaal dat door draadloze apparaten kan worden geplukt om toegang te krijgen tot het netwerk . De WiFi-instellingen van de router moet eerst worden geconfigureerd voordat uitzenden van het signaal . Dit helpt niet alleen om het netwerk te optimaliseren maar ook om te garanderen dat alleen geautoriseerde gebruikers er toegang toe . Instructies

Insert 1 het ene uiteinde van de Ethernet- kabel in de Ethernet-poort van de modem , steek vervolgens het andere uiteinde in de Internet -poort van de router . Steek een uiteinde van een andere Ethernet-kabel in een open LAN-poort van de draadloze router , zet dan het andere uiteinde in een open Ethernet-poort op de computer . Kopen van 2

Plaats installatieschijf van de draadloze router in de disc rijden van de computer . Installatiewizard van de router wordt geopend . Als de wizard niet wordt gestart , klikt u op ' Start' en vervolgens 'Deze computer' en dubbelklik op het schijfstation . De wizard wordt geopend .
3

Volg de wizard aanwijzingen om de software te installeren en configureren van de WiFi-verbinding . Kies bijvoorbeeld een naam voor het draadloze netwerk en selecteer het type beveiliging encryptie om het netwerk, zoals WEP te beveiligen . Klik op " Finish " wanneer de wizard set - up en configuratie van het WiFi-netwerk is voltooid . Als u niet beschikt over een installatie-cd hebt , opent u een webbrowser , typ het IP-adres van de configuratiepagina van de router . Een voorbeeld van als adres " 192.168.0.1 ". Raadpleeg de handleiding van uw draadloze router om het exacte adres te krijgen . De inlogpagina wordt de gebruikersnaam en het wachtwoord in de juiste velden te openen .

Type 4 . De standaard gebruikersnaam en wachtwoord in de gebruikershandleiding worden vermeld . Een veelgebruikte standaard gebruikersnaam en het wachtwoord is " admin ". Configuratiepagina van de router wordt geopend .
5

Klik op het tabblad " Draadloze instellingen " , typ een naam voor het netwerk in het vak " SSID " . Klik op de knop "Opslaan" . Klik op het tabblad 'Beveiliging' , selecteer dan het selectievakje naast een beveiligingsoptie , zoals " WPA . " Voer een zekerheid wachtwoord in het daarvoor bestemde veld en klik op ' Toepassen'. Verschillende draadloze router fabrikanten kunnen verschillende namen voor de configuratie tabs instellingen , maar ze hebben allemaal dezelfde configuratie -opties beschikbaar . Sluit het venster wanneer u klaar bent met het configureren van het WiFi-netwerk .
6

Log in om het even welke computer met een ingeschakelde draadloze adapter heeft . Klik op het pictogram voor draadloze communicatie in het systeemvak en selecteer het netwerk dat u zojuist hebt geconfigureerd in het pop - up lijst . Klik op de knop " Connect " en voer vervolgens het wachtwoord voor het netwerk . De computer heeft nu toegang tot het draadloze netwerk .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wat is een DTIM Interval op ee…
·Mijn laptop Gestopt aansluiten…
·Hoe kan ik een Linksys WAP54G …
·Wat is Wireless VoIP ? 
·Hoe je DMZ configureren in Lin…
·Hoe maak je een Rocketfish Blu…
·Hoe te gebruiken Wi - Fi met e…
·Hoe om te doen Wireless Filesh…
·Wat is WPA2-encryptie ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Linksys BEFVP41 Reset 
·Hoe je Linksys WiFi configureren op een …
·Hoe het opzetten van mijn Linksys Wirele…
·Hoe te wijzigen Dial Up Connection Speed…
·Wat is Default Timeout op SSH ? 
·De installatie van de Netgear WG311T 
·Hoe de TCP IP-instellingen in XP wijzige…
·Hoe maak je een kabelverbinding te gebru…
·Hoe kan ik PHP 5.2 6 installeren op IIS 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com