Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een Nintendo Wi-Fi Connector te laten werken voor een PSP
De Nintendo Wi - Fi USB Connector wordt normaal gebruikt om je Nintendo Wii of DS verbinding maken met het internet via uw computer . De software van de connector wordt geleverd met beperkt zijn vermogen om de Wii en de DS . Echter , de connector is eigenlijk een Buffalo Technologies WLI - U2 - KG54 - AI -adapter . Door de toevoeging van de Nintendo -naar de Buffalo drivers , en met behulp van speciale software op de computer te verleiden tot het zien van de connector voor wat het werkelijk is , kunt u deze gebruiken om je PSP ( of een ander apparaat ) aansluiten op het internet . Wat je nodig hebt
Nintendo Wi - Fi USB Connector
Toon Meer Aanwijzingen
Wijzig en Installeer de Buffalo Technologies Drivers
1

Verwijder alle software voor de Nintendo Wi - Fi Connector van uw computer . Herstart je computer, zodat de bestuurders volledig zijn verwijderd . Kopen van 2

Ga naar de website Buffalo Technologies , http://buffalotech.com . Van de "Support " drop -down menu, selecteer Drivers . Klik op " Archief ", naar de onderkant van de pagina . Selecteer " WLI - U2 - KG54 - AI 54 Mbps * Wireless USB 2.0 Adapter Sleutelhanger " uit de laatste drop- down menu , en download de drivers vanaf daar. De bestandsnaam moet U2KG54_1 -01 -02- 0002.zip .
3

Open het ZIP -bestand , en zoek de map met de naam " U2KG54 , " die verschillende mappen bevat voor elk besturingssysteem . Kopieer de map die uw besturingssysteem past op uw bureaublad ( als u niet uw besturingssysteem te zien , gebruikt u de map " Win2000 " ) . Wanneer het is gekopieerd , opent u de map .

Klik met de rechtermuisknop op het bestand met de naam " NETU2G54.INF , " en selecteer "Eigenschappen . " 4 Een nieuw venster wordt weergegeven . Aan de onderkant is een "Read - Only " in. Dit vakje , en klik op OK .
5

Open Kladblok op uw computer door te klikken op de knop Start en te kiezen voor " Run . " Typ in kladblok , en druk op enter .
6

Klik en sleep " NETU2G54.INF " in het Kladblok-document om het te openen .
7

zoeken waar het zegt " [ ,"adapters ] " in het document . Daaronder ziet u een lijst met items die beginnen met " % rt2500usb " zijn. Aan het einde van de lijst , voeg deze regel :

% rt2500usb.DeviceDesc %
= rt2500usb.ndi , USB \\ VID_0411 & PID_008B
8

Opslaan en sluiten " NETU2G54.INF " en de map die het bevat .
installeren en configureren van de Soft AP Software
9

Steek de Nintendo Wi - Fi USB Connector in uw computer , en wacht tot de " Nieuwe hardware gevonden Wizard "om te beginnen . Op de vraag of de wizard moet verbinden met het internet , klik dan op " No " en vervolgens op "Volgende . "
10

Kies ' Installeren van lijst of een specifieke locatie ( Geavanceerd ) " uit de opties op het scherm , en klik op ' Next '.
11

Selecteer " Zoek naar het beste stuurprogramma op deze lokaties , " en vink het vakje naast " Ook op deze locatie zoeken . " Klik op " Bladeren " en zoek de map Win2000 op uw bureaublad . Klik op " OK " en vervolgens op "Volgende . "
12

Klik op " Toch doorgaan " als een waarschuwing verschijnt . Laat de installatie te voltooien .
Een Soft Access Point ( AP ) op Twitter 13

Download en installeer de XVI32 hex-editor van de " Freeware Hex Editor XVI32 " website . Een koppeling is gevestigd in Resources .
14

Open de Support-website ASUS uit de link in Resources . Kies " Downloads , " en voer vervolgens " WL - 167g " in het zoekveld . Klik op " WL - 167g gerelateerde bestanden te downloaden . " Op de vraag welk besturingssysteem , selecteer " WinXP . "
15

Open het " Utilities" -paneel op de website , en download de nieuwste versie van de link met de titel " Global . "
16

Kopieer de map ' Hulpprogramma's ' van binnenuit het ZIP -bestand op uw bureaublad . Open het, en voer het bestand setup.exe . Wanneer de installatie is voltooid , wordt u gevraagd om uw computer opnieuw op te starten . Dit is niet nodig .
17

Voer het XVI32 hex-editor . Met behulp van het Open " AsAuthen.dll " uit de installatiemap van de ASUS Utility ( meestal C : \\ Program Files \\ ASUS \\ WLAN-kaart Utilities \\ ) .
18

Klik op "Zoeken " en vervolgens " vinden ... " op de " Zoeken en vervangen " dialoog te openen . Onder "Zoeken" het vakje naast ' Tekst String " en type in" USB \\ VID_0B05 & PID_1706 " .

In het veld voor" Vervangen met , " type" USB \\ VID_0411 & PID_008B " en klik op" Alles vervangen . " Er verschijnt een venster vertelt je hoeveel keer de tekst werd vervangen . Klik op " OK" en vervolgens op te slaan en sluit het bestand .

Herhaal de stappen 5 en 6 19 met de volgende u klaar bent , sluit u het hex-editor

Copy 20 het bestand met de naam " rt2500usb.sys " van de Drivers directory in de installatiemap ASUS aan . ' C : \\ WINDOWS \\ system32 \\ drivers \\ , " en klik op " Yes " wanneer wordt gevraagd of u het bestand wilt overschrijven .
21

Run de ASUS-software door te dubbelklikken op de " ASUS WLAN control Center " icoon op het bureaublad . Een aantal fouten kunnen voorkomen . Negeer ze allemaal , behalve de optie getiteld " Wireless Option . " Wanneer dit venster verschijnt , selecteer " Gebruik alleen onze WLAN utilities ... " en druk vervolgens op " OK . " Een wizard zal proberen te starten . Annuleren , en druk vervolgens op " OK " weer .
Configureren Soft AP
22

weer Open de ASUS WLAN Control Center en selecteer de " Config " icoon . Selecteer de " Soft AP " optie , en klik vervolgens op optie voor " Soft AP Mode . "
23

Aan de onderkant van het venster
, selecteert u de netwerkverbinding die is waardoor de computer toegang tot het internet . Klik en sleep die netwerkverbinding naar het vak met etiket "Internet . " Ervoor te zorgen dat " ICS inschakelen " geselecteerd .
24

Klik op "Toepassen " en vervolgens op "OK " of " Ja" om de komende paar dialogen . Uiteindelijk zal de groene knop "Toepassen" grijs.
25

Ga naar het tabblad " Basic " en voer de naam van uw netwerk waar het vraagt ​​om uw SSID . Zorg ervoor dat "Hide SSID " is uitgeschakeld . In het gedeelte voor Channel Selection , kies 1 , 6 of 11 .
26

Klik op " Geavanceerd " aan de onderkant van het venster . Er zal een drop- down menu geëtiketteerd te zijn " 54g Mode. " Vanuit dat menu , kiest u ' Alleen 802.11b . " Klik op " Toepassen" en " OK".

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·How to Get Cisco Wireless cert…
·Hoe te Pick Up een bestaande i…
·Hoe kan ik uitbreiden WiFi Ran…
·Hoe weet ik of ik kan krijgen …
·Problemen met de LevelOne WBR …
·Verbinding maken met een Range…
·Wat is een ingebouwde draadloz…
·Hoe de Port Speed ​​wijzigen o…
·Zelfgemaakte Wireless Wi-Fi an…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een WEP- wachtwoord 
·Hoe maak je een Domain Controller Verwij…
·Hoe je Bluetooth-apparaten verwijderen i…
·Hoe Facebook Ad Privacy Adjust 
·Hoe om bestanden te gebruiken Mirc downl…
·Hoe maak je een PSTN protocol Restart 
·Hoe maak je een negen - Pin Female - to-…
·Hoe maak je een draadloos netwerk snelle…
·Heeft Ethernet Controller Affect Sound ?…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com