Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Kunnen alle werkzaamheden Draadloze Adapter met elke router ?
Draadloze netwerken zijn er in vier verschillende formaten . Al deze systemen werden bepaald door dezelfde normen lichaam. De twee oorspronkelijke systemen werden ontworpen als alternatief - een goedkoop en de andere hoge prestaties . Deze twee systemen zijn niet compatibel . De verdere ontwikkeling van de technologie werd uitgevoerd met een vereiste voor achterwaartse compatibiliteit , en ja, alles behalve een van de Wi - Fi-standaard compatibel zijn. Normen

Draadloze technologie volgt de door de 802.11 werkgroep van het Institute of Electrical and Electronics Engineers gelegd aanbevelingen . De IEEE 802.11 werkgroep publiceert haar aanbevelingen uit hoofde van zijn code , gevolgd door een brief met vermelding van een reeks . Volledige draadloze systemen werden gedefinieerd door 802.11a en 802.11b in 1999 , 802.11g in 2003 en 802.11n in 2009 . Deze codes zijn vaak afgekort tot hun einde brief en dus mensen verwijzen naar een " N " router , of een " G " netwerkadapter .
Onverenigbaarheid

De 802.11a normen bedoeld om een ​​high performance draadloos netwerk voor bedrijven te creëren . Het maakt gebruik van een frequentie van 5 GigaHertz , die in 1999 benodigde dure apparatuur . De IEEE ontwikkelde een goedkoper alternatief naast de oprichting van 802.11a om een ​​draadloos systeem te definiëren binnen de prijsklasse van het grote publiek . Dit was 802.11b en het gebruikt een frequentie van 2,4 GHz , dat is goedkoper te produceren . Zoals de twee standaarden gebruikt verschillende frequenties , ze onverenigbaar waren . De IEEE heeft gewerkt om deze onverenigbaarheid sindsdien verzoenen .
Advancement

De prestaties van de 802.11b- systemen niet voldoende was als internetdiensten vorderde en de noodzaak voor een grotere en snellere datadoorvoer groeide . De IEEE ontwikkelde de superieure 802.11g- standaard voor de consument thuis om de prestaties van Wi-Fi- netwerken te verbeteren . Echter , door de release in 2003 , veel computers had 802.11b netwerkadapters geïntegreerd . Indachtig dat veroudering zou de populariteit van Wi - Fi-technologie te verminderen , de IEEE zorgde ervoor dat 802.11g- apparatuur was compatibel met 802.11b -apparatuur , en zo dat het systeem maakt ook gebruik van de 2.4 GHz frequentie om data te versturen . Dit betekent dat de 802.11b-en 802.11g- netwerkadapters en routers zijn compatibel .
Eenmaking

Tegen 2009 , had de prijs van elektronica naar beneden komen en het mogelijk te produceren werd een betaalbare Wi - Fi systeem met behulp van de 5 GHz frequentie . Echter , eisen van achterwaartse compatibiliteit van de IEEE 's nog van kracht was en dus de nieuwere Wi - Fi-standaard , genaamd 802.11n , moest de 2.4 GHz frequentie , alsmede de superieure 5 -GHz frequentie gebruiken . Hierdoor ontstond de noodzaak voor dual-band routers . Apparatuur volgende 802.11n is compatibel met 802.11a , 802.11b en 802.11g -apparatuur . De enige incompatibiliteit overgebleven is tussen 802.11a en 802.11b /g systemen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe de SSID op een draadloos z…
·Hoe maak je een WiFi -adapter …
·Hoe de Linksys Manager uitscha…
·How to Get Stealth Wireless 
·Installatie stuurprogramma voo…
·Hoe je Clearwire receptie Boos…
·Hoe om te doen Wireless Filesh…
·Waarom wordt mijn netbook losk…
·Wat is IAPP in Netwerk ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je Gratis SMS sturen naar alle netwe…
·Fast Dial Vs . Speed ​​Dial 
·Hoe maak je verbinding met een Belkin KV…
·Hoe maak je een hardware-adres Locate 
·Hoe maak je een beperkte account wijzige…
·Over Proxy Firewall 
·Hoe maak je een Ethernet- kaart te insta…
·Definitie van een standaard protocol 
·Hoe maak je een FTP -server op Debian 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com