Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe werkt Metal Affect een draadloos signaal ?
Draadloze signalen radiogolven beïnvloeden . Radiogolven worden gevormd door een variabel elektromagnetisch veld . Helaas , metaal is een geleider van elektriciteit en magnetisme , en dus het radiogolven absorbeert . De meer metal een gebouw heeft in zijn structuur , hoe slechter de radio-ontvangst is voor de mensen binnen . Draadloze Signalen

WiFi-routers
en netwerkadapters verzenden en ontvangen van gegevens door pulseren een stroom aan een koperdraad in hun antennes . Het ene uiteinde is geaard , maar de andere kant is niet verbonden . Wanneer een stroom passeert langs een draad , genereert het een magnetisch veld rond die draden . De polsslag van de draad straalt als radiogolven . De ontvanger is een ander koperdraad die aantrekt passeren magnetische straling van de radiogolven die door de Wi - Fi zender . De ontvanger is een dun stukje draad en dus niet veel van een schaduw werpen op de radiogolven voetafdruk . Grotere metalen voorwerpen , zoals koelkasten , zijn echter een andere zaak .
Dirigenten

Metal
is een dirigent . Dat betekent absorbeert elektriciteit . Als radiogolven zijn elektromagnetische , metalen absorbeert ook die . Het is het geleidend vermogen van koperdraad dat maakt de ontvangende antenne vangen de binnenkomende radiosignaal . Hetzelfde geldt voor andere metalen voorwerpen , hoewel die andere objecten niet zijn verbonden met een mechanisme om de radiogolven interpreteren in data of geluid , en dus de golven gewoon stoppen daar .
Dead
zones

een gebied achter een groot stuk metaal is een " dead zone " genoemd. Die locaties ontvangen geen signaal , omdat ze in de schaduw van een metalen voorwerp . Veel bouwbedrijven gebruiken metaalfolie als onderdeel van de isolatie , vaak volledig omhullen een nieuw huis in metaalfolie , onder de buitenste bakstenen huid. Deze woning zou geen inkomende draadloze signalen te ontvangen . Echter , als hun Wi - Fi-dienst wordt geleverd via de kabel, de interne ontvangst van een Wi - Fi-router zou worden verbeterd , omdat de Wi - Fi-signalen zou worden zouden worden opgesloten in het huis , gespiegeld terug en geconcentreerd. Een ander voordeel van een metalen buitenste afscherming voor gebouwen is dat het voorkomt dat golven van de Wi - Fi- box verlaten van het gebouw . Dit geeft extra zekerheid , afschaffen van de mogelijkheid van ongeautoriseerde toegang tot het netwerk .
Andere Dirigenten

Metal
is niet de enige stof die blokken WiFi -signalen . Water is ook een dirigent en zullen signalen net zo stevig als metaal blokkeren. Baksteen en beton aantasting signalen door 90 tot 95 procent . Glas heeft een lage geleidbaarheid , maar dit neemt toe als het wordt verwarmd .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Manieren om te communiceren tu…
·Voordelen van ListView control…
·Hoe te installeren Airport dra…
·Hoe toegang Wireless op Colleg…
·Wat is er nodig om een Bare La…
·Hoe je je draadloze verbinding…
·Wat is Wireless PCI ? 
·Hoe maak je een Siemens Gigase…
·Wat zijn sommige draadloze app…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van twee computers op e…
·Kunt u de stekker van een draadloze rout…
·Setup Problemen met de Linksys WMLS11B 
·Hoe te activeren Geschiedenis Verwijdere…
·Hoe je Bluetooth gebruiken Met Direct Co…
·Hoe een Actiontec DSL -modem verbinding 
·Barrières voor Technology Integration 
·Hoe te Setup WPA2 Met een WHR - G54S 
·Hoe maak je verbinding een draadloze USB…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com