Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Do You Lose signaalsterkte met een Wi - Fi Repeater ?
Een Wi - Fi repeater wordt ook wel een range extender , een draadloos relais , een range expander of een Wi - Fi- extender . Een draadloze router verzendt gegevens via radiogolven in plaats van kabels . De radiogolven zijn ook bekend als een signaal , en de mate waarin dit signaal komt in alle richtingen is bekend als footprint . De afstand van de router naar de rand van de footprint is haar assortiment . Een draadloze repeater maakt het signaal van een Wi - Fi-router beschikbaar tegen een verdere afstand . De repeater zelf draadloos en hoeft niet te worden aangesloten op de router met een kabel . Eigenschappen

WiFi repeater is als een Wi - Fi-router , maar zonder enige processorkracht . Het heeft geen software voor het wijzen van gegevens die door het aan te pakken . De repeater interpreteert noch noch onderzoekt een van de signalen verwerkt en is niet gebouwd om het schoonmaken van een signaal door het verwijderen van interferentie . Het vernieuwt gewoon het signaal naar de dezelfde afstand weer te reizen .
Positie

meeste Wi - Fi- routers zijn ' omni - directioneel . "Hun voetafdruk is een bol met de signaleren bereiken van een gelijke afstand in alle richtingen . De meeste gezinshoofden plaatsen hun router overgenomen door een muur , omdat het moet worden aangesloten op een stopcontact en of de telefoonaansluiting , of in de buurt van een raam ( als het draadloos ontvangen van Internet ) . Dit betekent dat bijna de helft van het signaal voetafdruk gaat uit van het huis . De repeater werkt door uitbreiding van het bereik in een richting . Het moet binnen het bereik van de router , zodat het kan ontvangen en zenden signalen naar het, en is het best geplaatst net binnen de rand van het signaal voetafdruk van de router . Het bereik van het signaal van de router is dus iets minder dan verdubbeld in een richting
Voetafdruk

Zendrepeaters
hebben hun eigen signaal footprint ; . Als de voetafdruk van een router , is het omnidirectionele . Indien zichtbaar , van boven gezien , zouden de twee signaalbereiken uitzien als een ovaal . Een draadloze netwerkvoorziening uitgeruste computer binnen het bereik van de buitenzijde van de voetafdruk van de repeater kan communiceren met de router , ook al is het buiten signaal voetafdruk van de router . Elk signaal ontvangen door de repeater wordt onmiddellijk opnieuw te zenden, zodat de router , binnen het bereik van de repeater , ontvangt het signaal van de out -of- range computer . Ook alle transmissies van de router opnieuw worden uitgezonden door de draadloze repeater , wat betekent dat een computer uit het signaal bereik van de router , maar binnen de voetafdruk van de repeater is , kan het signaal te ontvangen .
Afslag < br >

De draadloze repeater herhaalt klakkeloos alles in alle richtingen . Dit betekent dat de router zijn eigen signaal ontvangt direct , evenals eventuele overdracht computers binnen het bereik van de repeater . Het maakt niet signaalsterkte van de router te verzwakken , maar het verdubbelt het verkeer binnen footprint van de repeater . Aangezien Wi - Fi zenders moeten wachten op stilte op een frequentie kanaal , kan de Wi - Fi- extender vertragen de prestaties van een draadloos netwerk .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te 802.1x poort - gebaseer…
·Hoe naar een andere computer o…
·Hoe kan ik de driver installer…
·Hoe maak je een draadloze prin…
·Verbinding maken met een bevei…
·Soorten Wireless Protocollen 
·Breedband en 4G 
·Hoe maak je een draadloze verb…
·Hoe maak je een Wireless Key h…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe verleng ik de Range op een 2 Wire Ga…
  Netwerken Articles
·Hoe maak ik gebruik Twee RJ45S in een co…
·Wat is een Wireless Network Router ? 
·Host Based Netwerken Vs . Client Server …
·Hoe Network twee Macintosh computers 
·Hoe maak je een WEP- sleutel te vinden o…
·Social Media & Consumer Behavior 
·Hoe kan ik POE configureren in Cisco 296…
·Hoe Set Up Directional Antennes voor dra…
·Hits Vs . Pagina Bekeken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com