Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Het draaien van een Linksys WRT54G Into a Wireless Extender
Het configureren van de Linksys WRT54G te treden als een wireless extender of repeater , duurt slechts een paar minuten, niet veel nodig in de netwerkinstellingen worden gewijzigd in de router te bereiden . Voor het instellen van het apparaat , wijzigt het IP-adres , zodat het niet interfereert met andere apparaten op het netwerk en het Dynamic Host Configuration Protocol uitschakelen om de WRT54G voorkomen dat het toewijzen van IP-adressen aan aangesloten computers ; uw primaire router moet in plaats daarvan dat doen . Na het aanbrengen van de nodige wijzigingen in uw netwerk apparatuur, kunt u de WRT54G aansluiten op uw originele router en het vergroten van de signaalsterkte van uw draadloze netwerk . Wat je nodig hebt
Netwerk kabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit het ene uiteinde van een netwerkkabel aan een genummerde poort op de WRT54G en sluit het andere uiteinde aan een computer . kopen van 2

Open een browser , type " http://192.168.1.1 " (zonder de aanhalingstekens) in de adresbalk en druk vervolgens op " Enter ".

3

Gebruik "admin " als de standaard gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op de router . Klik op " Setup " en vervolgens " Basic Setup . "
4

Enter " 192.168.1.2 " in het veld " Router IP " , selecteert u " Disable " naast DHCP-server en klik vervolgens op "Save Settings . "
5

Selecteer " Wireless " en vervolgens " Basic Wireless Settings " uit het menu . Ga in de " Naam draadloos netwerk ( SSID ) " veld de naam van het netwerk van de originele hot spot , voegen " 2 " of een andere identificatie van de naam . Klik op "Save Settings . "
6

Selecteer " Wireless Security " in het submenu en selecteer uit de " Security Mode " drop - down menu , het beveiligingsprotocol het oorspronkelijke netwerk toepassingen .
7

Voer het wachtwoord voor de hot spot in het juiste veld en klik vervolgens op "Save Settings . " Koppel de WRT54G van de computer .
8

verbinding te het hoofdnet en controleer het product sticker op de router aan het adres van de gateway en de login-gegevens te vinden .
9

Blader naar de gateway en aanmelden bij het ​​apparaat . Klik op " Setup " en vervolgens " Basisinstellingen " voor Linksys ; klik " LAN Setup " of "LAN IP Setup " onder Geavanceerde voor NETGEAR ; klik " Setup " en vervolgens " Network Settings " voor D - LINK , klik op " Basic " en vervolgens " Network Settings " voor TRENDnet
10

Enter " 192.168.1.3 " in de " starten IP-adres" of " DHCP IP-adres . veld range " . Klik op "Apply " of "Save Settings . "
11

Sluit de netwerkkabel van de Linksys WRT54G aan een van de genummerde poorten op de primaire router om de installatie te voltooien .
< br >

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe je bandbreedte toewijzen M…
·Hoe de Linksys WRT54 
·Hoe te Tangelo Fruit Pie Zorg 
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Wat is 4G- Mobile Technology O…
·Hoe Network twee MacBook Pro's…
·Hoe je Wireless Repeaters Gebr…
·Mijn laptop Gestopt aansluiten…
·Hoe maak je een DD - WRT Bridg…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Verisign ECA Certificaat…
·Hoe je draadloze dekking uitbreiden 
·VoIP Basics 
·Hoe vind ik een NetZero vergeten? 
·Hoe maak je een Reverse DNS Lookup Fix 
·Hoe om te zien Aangemelde gebruikers Int…
·Hoe een Ad Hoc Netwerk Bedraad 
·Over CIFS protocol 
·Hoe te VoIP Setup voor Huis 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com