Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe maak je een Verisign ECA Certificaat E-mail versleutelen
Het Amerikaanse ministerie van Defensie creëerde de externe Certificate Authority aan de implantatie van beveiligingscertificaten toezicht op online communicatie en transacties tussen de DoD en overheid aannemers , staat of lokale overheden , te vergemakkelijken en andere bevoegde personen . VeriSign is een gecertificeerde leverancier van ECA digitale certificaten en verkoopt ze aan de aangewezen instanties en particulieren . Als je op de DoD lijst van goedgekeurde ECA -gebruikers , kunt u de ECA -certificaat te gebruiken om e-mail te versleutelen . In augustus 2010 , VeriSign werd een deel van de Symantec Corporation . Wat je
ECA - ondersteunde e-mailprogramma
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Start uw webbrowser . Ga naar de website van VeriSign en inschrijven in het VeriSign ECA Certificate programma ( zie bronnen ) . Kopen van 2

Ga naar de website van VeriSign ECA Certificate Management Center ( zie bronnen ) . Log in op de site met uw toegewezen gebruikersnaam en wachtwoord .
3

Klik op de koppeling met het label " Download 2048-bits ECA Root CA -certificaat . " Na de security - waarschuwingsbericht verschijnt , klikt u op de knop "Openen " . Wacht tot het venster " Certificate " te verschijnen, en klik op ' Install Certificate . " Klik op " Next " in de twee daaropvolgende vensters en klik op "Finish " op het scherm uiteindelijke installatie wizard. Klik op "OK " wanneer u het bevestigingsbericht lezen krijgen " Het importeren was succesvol . "
4

Klik op de " Download 2048-bits VeriSign Rekenkamer CA -certificaat " link. Klik op " OK" wanneer het security - waarschuwingsbericht verschijnt . Klik op " Install Certificate " wanneer het nieuwe venster verschijnt . Klik op de " Next " prompt in elk scherm om het certificaat te installeren op uw computer . Klik op " Finish " en " OK " om het scherm van de installatiewizard te sluiten .
5

Klik op de " New Certificate Authority " link in de website ECA Management Center . Wacht op het pop - up venster verschijnt , en klik op ' Toon '. Controleer of de weergegeven " vingerafdruk " op het scherm overeenkomt met de in de " Aanwijzingen " bericht de DoD en VeriSign displays in uw ECA rekening welkomstscherm . Als de " vingerafdrukken " overeenkomen , klikt u op de knop "OK " . Indien de gegevens niet overeenkomen , sluit uw webbrowser en mede met uw netwerkbeheerder of klik op de "Support " link op de ECA homepage te contacteren het VeriSign ECA ondersteunend personeel .
6

Klik op de " Download klasse 3 Root CA -certificaat " link. Volg de aanwijzingen om het certificaat op uw computer downloaden en installeren .
7

Klik op de " Download Root CA 2 Certificate " link. Klik op de knop "Volgende " om het certificaat te installeren en volg de aanwijzingen op om op " Finish ".
8

Klik op de " Download externe Certification Authority Root CA -certificaat (ECA ) " link. Volg de aanwijzingen op het scherm om het certificaat te installeren en sluit het venster installatiewizard .
9

Klik op de " Download externe Certification Authority ( ECA ) Root CA 2 Certificate " link. Installeer het certificaat op uw computer .
10

Open een ECA - ondersteunde e-mailprogramma , zoals Microsoft Outlook , Eudora of Thunderbird . Klik op de "Tools" link op de menubalk . Klik op de " Options " of link " Voorkeuren " en selecteer " Certificaten " of " digitale certificaten . "
11

Bekijk de lijst met geïnstalleerde digitale certificaten en zorgen voor de VeriSign en DoD inzendingen display. Klik op de "OK" of " Close" knop . De e-mail client stuurt berichten van u naar het Ministerie van Defensie met 2048 - bit encryptie . De encryptie zorgt ervoor dat e-mailberichten tussen u en de DoD zijn prive en veilig .

Previous: Next:
  Network Security
·How to Get Rid van websites op…
·De specificaties van SonicWALL…
·Wat is Iptables in Linux ? 
·Hoe maak je een RSA token gebr…
·Hoe u Windows Firewall uitscha…
·Hoe maak je een Zone Alarm Fir…
·Hoe je een veilig wachtwoord m…
·Hoe Computer poorten sluiten 
·Hoe de oorsprong van vervalste…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat is het verschil tussen een Wireless …
·Hoe maak je een Wireless AdHoc 
·Wat Maakt gebruik van glasvezelkabels ? 
·Wat is een VCB Proxy ? 
·Hoe je je 2Wire Ophalen AT & T Router Pa…
·Hoe houd ik telefoneren via VoIP ? 
·Hoe een configureren AT & T Wireless Rou…
·Hoe te verbinden twee computers via CAT5…
·Manieren om te communiceren tussen twee …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com