Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
De voordelen van VoIP Cisco
Voice over Internet Protocol ( VoIP ) -telefonie biedt meer communicatiemogelijkheden dan andere vormen van zakelijke telefoonsystemen . VoIP werkt over de zakelijke computer datanetwerk , en hoeft niet te beschikken over een aparte communicatie-netwerk geïnstalleerd als andere telefoonsystemen doen . Omdat VoIP is internet gebaseerd , het werkt als een computer of laptop , en krijgt een onafhankelijke IP-adres . Dit betekent dat de VoIP -telefoons kunnen werken vanaf elke locatie , en kunnen voice mail , video conferencing , of elke telefoon spraakcommunicatie veranderen in datacommunicatie , zolang er een verbinding met het internet of het bedrijfsnetwerk te integreren . Besparing kosten

Een duidelijk voordeel voor VoIP is de totale gesprekskosten . Bedrijven die VoIP hebben dezelfde goedkope telefoongesprekken , zelfs wanneer faciliteiten internationaal worden gevestigd . Omdat communicatie worden verwerkt via internet datalijnen , deze kosten is meestal slechts een paar cent per gesprek .

VoIP
biedt ook apparatuur kostenbesparingen , installatie en reparatie service besparingen , en uitbreiding kostenbesparingen . Met VoIP , kan alle telefoon communicatie vraagstukken door de interne IT (informatietechnologie ) -afdeling , wat betekent dat er een aanzienlijke mankracht kostenbesparing ook.
Gemak

VoIP biedt meer gevarieerde klantenservice opties zoals Website roeping , Website call - back -opties , en videoconferencing . Voicemail is ook beter georganiseerd via VoIP -technologie , en kan direct worden verzonden naar e-mail van de juiste werknemer inbox om te worden behandeld op het juiste moment .

Een VoIP -systeem maakt het makkelijker om bij te houden van gespreksgegevens , door gemakkelijk te beheren oproep informatie en om te zetten naar een gegevensbestand . Informatie zoals klantnaam , adres , telefoonnummer , onderwerp en oplossing wordt opgeslagen op de corporate computer harde schijf en kan later worden verwezen door medewerkers van de klantenservice of het management op elk gewenst moment .
Uitbreidingsmogelijkheden

meeste bedrijven
, ongeacht hun grootte , moet een soort van call center functie . Onder elke keer een nieuw callcenter station is opgezet normale omstandigheden , is er een kostprijs , en de meeste telefoon providers zullen niet alleen de nodige apparatuur te verkopen voor een station , maar in plaats daarvan , zal een pakket van een bepaald aantal telefoon -installaties te verkopen . Met VoIP kan een bedrijf uit te breiden door zo veel of zo weinig als het moet . Een bedrijf kan slechts een telefoon -station , of een dozijn voegen , in een kwestie van een paar minuten , en deze kunnen worden gevestigd in de kantoren , of op enige off-site locatie , zoals thuis van een werknemer .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Welke server gebruik ik voor d…
·Hoe om te praten over Ventrilo…
·Hoe gratis internationale gesp…
·Hoe te Meld u aan bij de Motor…
·Hoe het opzetten van een PC om…
·Hoe te Cat5E gebruiken voor ee…
·How to Set Up een Ventrilo Ser…
·VoIP hardwarevereisten 
·Voice Over IP Fundamentals 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe een ad hoc Wi - Fi -netwerk 
·Hoe u het IP- adres te vinden op een Sun…
·Wat is het verschil tussen een Dedicated…
·Hoe maak je automatisch inschakelen Java…
·Hoe Monitor welke gebruikers Toegang tot…
·Hoe te Schakel Bluetooth in een Toshiba …
·Hoe een IP- conflict op te lossen 
·Hoe de beveiligingssleutel vinden voor u…
·Hoe je Tweak Mijn Ping Wireless 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com