Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe te configureren SPA3000 Met Twee VoIP Service Providers
Voice over IP ( VoIP ) -telefonie is een steeds populairder alternatief voor de traditionele koper - wire land-line telefoondienst . VoIP maakt gebruik van een high - speed internetverbinding om een ​​kiestoon te leveren en kunnen klanten om te bellen en te ontvangen . VoIP-dienst vereist in het algemeen een router zoals de Linksys SPA3000 ; sommige VoIP- routers worden opgesloten in een provider en kan niet worden gebruikt met andere aanbieders , maar vaker wel dan niet , zijn routers niet vergrendeld en kan worden gebruikt met elke provider . Als u een Linksys SPA3000 gebruikt voor VoIP- dienst en moet het toestel ingesteld voor gebruik met meer dan een VoIP-provider , kunt u dit doen in een paar eenvoudige stappen . Wat je nodig hebt
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de Ethernet- kabel van een van de genummerde LAN- poorten op de SPA3000 aan Ethernet-poort van de computer . < br > Pagina 2

Open een internetbrowser , typ standaard IP- adres van de router in de adresbalk en druk op de toets " Enter " . De SPA3000 's standaard IP zal waarschijnlijk " 192.168.1.10 " tenzij uw VoIP-provider toegewezen een ander IP aan. Eenmaal ingelogd , moet u het configuratiescherm van de SPA3000 zien .
3

Configureer de SPA3000 voor gebruik met uw VoIP-service . De precieze instellingen ook worden gebruikt als middel om ze op de SPA3000 sterk afhankelijk van diverse factoren geassocieerd met de specifieke VoIP service. Als u twijfels of vragen tijdens het configuratieproces hebben , het beste idee is om contact afdeling voor technische ondersteuning van uw VoIP-provider en hebben een vertegenwoordiger loopt u door de configuratie .
4

Herhaal dit proces bij beëindiging van uw huidige VoIP-service en aanbestedende met een nieuwe VoIP-provider . Het proces gebruikt om de SPA3000 voor VoIP -service te configureren is precies hetzelfde , ongeacht welke VoIP-provider je gebruikt , de enige veranderingen zijn de configuratie-instellingen zelf . Nogmaals , als u tijdens het configuratieproces lopen in alle verwarring , contact opnemen met uw nieuwe provider tech support lijn en hebben een vertegenwoordiger loopt u door de configuratie . Eenmaal geconfigureerd , is uw SPA3000 opgezet voor gebruik met twee verschillende VoIP-providers , en u kunt doorgaan met het opnieuw configureren met de nieuwe aanbieders als nodig met behulp van de exact hetzelfde proces .
< Br >

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe maak je een SOHO VoIP Syst…
·Toegang krijgen tot het T - Mo…
·Hoe maak je een Low Rate VoIP …
·Hoe je toestaan ​​VoIP over WC…
·Voice Over IP Internet Protoco…
·Hoe je VoIP onderscheppen Met …
·Wat zijn VoIP Telemarketing Ui…
·Wat betekent VoIP Mean ? 
·Wat is de maximale toegestane …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Kenmerken van Mobile IP 
·LAN Vs . PAN 
·Hoe te configureren van een Cisco 3900 H…
·Kan ik Block een Neighbor Van Toegang to…
·Hoe het opzetten van een verbinding tuss…
·Soorten Cisco Voice Over IP Phones 
·Hoe om uw Google Mail POP-wachtwoord res…
·Hoe maak je verbinding een digitale kabe…
·Hoe te identificeren Data Communications…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com