Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Beperkingen van Video Conferencing
Videoconferencing is niet alleen voor grote bedrijven . Met instant messaging- programma's ter ondersteuning van een-op -een video-chat , en diensten zoals Skype waardoor het makkelijker dan ooit om meerdere personen toe te voegen aan een video-oproep , de video-conferentie is alomtegenwoordig in Internet cultuur. Echter , alleen omdat het gemeengoed betekent niet dat videoconferencing is zonder knikken of haken en ogen . Technische problemen

Videoconferencing
vertrouwt op meerdere stukken van de technologie - als je vier mensen in een video -conferentie , de conferentie bestaat uit vier functionele computers , webcams , microfoons , en internetverbindingen . De conferentie kan tot stilstand worden gebracht , bijvoorbeeld als de computer iemand gebruiker naar beneden gaat of een internetverbinding loopt . Beyond problemen met de betrokken technologie , als je een lid van uw videoconferentie die een ander besturingssysteem ( zoals Linux of OS X ) draait of is een computer die aan de minimale systeemvereisten voldoet niet , om iedereen aangesloten hebt kan moeilijk zijn . Als een van de gebruikers heeft een lagere kwaliteit webcam of microfoon , kan het de communicatie bemoeilijken .
Dienst Beperkingen

U kunt verschillende beperkingen ondervinden bij het gebruik van een dienst voor video conferencing , met name een gratis dienst . Veel gratis diensten , zoals Skype , AIM , Gmail en Yahoo! Messenger , hebben beperkingen op het aantal gebruikers dat u kunt opnemen in een conference - zelfs commerciële diensten zoals WebEx limiet conferenties Cisco's tot zeven webcam gebruikers . Bovendien kan de dienst onverwacht gaan , brengen van uw bijeenkomst tot een voortijdig einde .
Gebruiker Issues

Je merkt dat je ook aan de grillen van de gebruikers betrokken op de videoconferentie en hun vermogen om de technologie voor hen te gebruiken . De meeste mensen die deelnemen aan een videoconferentie zal weten hoe ze hun hardware te gebruiken , maar er zijn zo veel verschillende programma's en diensten die videoconferencing dienst die zelfs tech - savvy gebruikers kunnen in de problemen bij het gebruik van een nieuwe en onbekende video- conferencing service.
Communication Issues

Mensen
reageren verschillend op aan hen voorgelegde informatie via video conference , in tegenstelling tot een face - to-face ontmoeting . Volgens Carlos Ferran en Stephanie Watts in hun studie uit 2008 op video conferencing , gebruikers reageren meer op hoeveel ze willen een spreker dan de geldigheid van hun discussie. Gebruikers kunnen ook vinden moeilijker om niet te multitasken op hun computers dan ze zouden in een fysieke bijeenkomst .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe maak je een VoIP- modem Re…
·DIY VoIP Phone Adapter 
·Hoe de Data Network Converge M…
·Hoe te wijzigen een BoV op een…
·Hoe te versturen en een boodsc…
·Hoe maak je een Caller ID Bloc…
·Hoe te converteren van een num…
·Wat zijn de drie voordelen van…
·Wat is Voice Over IP Service? 
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik Internet telefoneren 
·Toegang krijgen tot Mijn WebTV account 
·Hoe te Dial - Up Fix Modem Problemen 
·LAN Network Definition 
·Hoe te herstellen van een Done DHCP 
·Heeft een Virtual Port Network werkt all…
·Hoeveel repeaters kunnen worden gebruikt…
·Hoe te gebruiken Verizon VoIP 
·Hoe je DMZ configureren in Linksys 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com