Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
De Nadelen van VoIP
VoIP is een korte termijn voor Voice over Internet Protocol . VoIP biedt nieuwe telecommunicatie- technologie, gebaseerd op het verzenden van spraak via het internet . Geluid wordt gecomprimeerd in datapakketten , verzonden over het internet en gedecomprimeerd om het bericht opnieuw . Deze technologie is zeer populair geworden in de afgelopen jaren als gevolg van een aantal voordelen . Echter , VoIP ook enkele nadelen . Sound Quality

VoIP
werkt door het comprimeren van geluid boodschappen . Deze gecomprimeerde gegevenspakketten moet dan gedecomprimeerd om het oorspronkelijke bericht te hervormen . Echter , is de kwaliteit van het bericht meestal afgenomen tijdens de compressie en decompressie fase . Gebruikers van VoIP klagen over lage volume , momenten van stilte en echo's . VoIP- technologie zich ontwikkelt om de geluidskwaliteit te verhogen , maar het kan nooit tippen aan de kwaliteit van het grond - line telefoon aansluitingen .
Compatibiliteit

VoIP
is overal beschikbaar in Amerika . VoIP vereist het gebruik van een Internet breedband verbinding te functioneren. Echter, omdat breedband service is niet overal beschikbaar in Amerika , is VoIP-dienst beperkt tot de gebieden van Amerika dat aanbod breedband . Bovendien zijn sommige VoIP-diensten zijn eigendom en alleen gebruikers toestaan ​​om andere gebruikers met dezelfde software te contacteren. Alle andere oproepen , met inbegrip van noodmaatregelen telefoontjes naar 911 , worden geblokkeerd .
Cost

VoIP kosten kunnen variëren, afhankelijk van de voorwaarden van uw dienst . Sommige VoIP-aanbieders , zoals Vonage en Skype , bieden beperkte dienstverlening voor zo laag als $ 20 per maand . Echter , sommige providers heffing gebruikers op basis van data verbruik . Voor gebruikers die binnen gegevensbereiken blijven , kon kosten zo laag zijn als $ 10 per maand . Voor gebruikers die buiten gegevensbereiken gaan , kon maandelijkse kosten meer dan $ 100 per maand . In tegenstelling tot gewone telefoon -diensten , kan data verbruik niet worden gelijkgesteld met gebruikte minuten per maand . Vanwege de aard van VoIP , kunnen gebruikers niet zeker hoeveel data een telefoontje zal vereisen , omdat het varieert . Daarom kan in sommige gevallen , kunnen gebruikers nooit echt hun maandelijkse telefoonrekening te controleren .
Verstoring

Omdat VoIP gebruik maakt van het internet te maken en ontvangen van telefoongesprekken , telefoon service is ongeveer net zo betrouwbaar als een continue internetverbinding. VoIP vereist dat de computer wordt ingeschakeld ten alle tijden , uw modem actief is en de software geactiveerd . Dit maakt telefoon service zeer onbetrouwbaar . Tijdens stroomuitval , storm of Internet verstoringen , zult u niet in staat om te bellen en te ontvangen .
Veiligheid

Een ander groot nadeel van VoIP is veiligheidsvraagstukken. Omdat VoIP gebruik maakt van het internet om berichten te verzenden en te ontvangen , kunnen telefoongesprekken eenvoudig worden gehackt . Hackers kunnen uw IP-adres compromis en deze gebruiken om uw gesprekken af te luisteren of bellen op uw VoIP-account . VoIP is ook gevoelig voor aanvallen van virussen en spam .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe uw modem converteren naar …
·Hoe te VoIP gesprekken op een …
·Hoe de Linksys Vonage Unlock P…
·Adobe Connect Is Out of Sync 
·Hoe te Cut My VoIP tarieven 
·VoIP Basics 
·Hoe te testen een VoIP- Line 
·Hoe te Vaste lijnen op Skype C…
·Hoe te Internationale Vestigin…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te Enable SSL Squid 
·Hoe maak je een hostnaam Met behulp van …
·Wat kan er gebeuren als iemand heeft geh…
·Hoe maak je verbinding met een Terminal …
·Problemen met de HP Presario 2100 Wirele…
·Hoe te delen Draadloos internet via een …
·Hoe de Wireless delen van een laptop 
·Hoe te Spoofing waarnemen op een Wireles…
·Hoe te gebruiken TFTP om een Router 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com