Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Efficient Data Transfer Methoden
Opslaan bandbreedte tijdens de gegevensoverdracht is belangrijk , vooral als je de ontwikkeling van een internet - gebaseerd protocol dat veel bestandsoverdrachten of streaming opdrachten, zoals hypertext transfer protocol of neo - modus directe verbinding zou inhouden . Hoe meer je de hoeveelheid overgedragen bytes verminderen , hoe minder bandbreedte je nodig hebt om een taak te volbrengen . Onthoud ook dat CPU-gebruik klimt als compressie doet . BZip2 Compressie

BZip2
is een veel voorkomende vorm van compressie gebruikt bij het overzetten van bestanden en streaming commando's via een protocol . Protocollen, zoals NMDC en geavanceerde directe verbinding , gebruik het door elkaar tussen de client en server , en in directe communicatie tussen client . Dit alles hangt af van wat wordt verzonden via de handshake - het begin van het protocol interactie , wanneer computers zijn aan elkaar voorgesteld . BZip2 is open-source en patent - vrij , dus u kunt het gebruiken als je wilt op welke manier u wilt . Enkel ben zeker om een licentie documentatie komt het met voordat u besluit om het algoritme .
Gzip

wijzigen Als u een webbeheerder leest , bent u waarschijnlijk bekend met GZip , zoals gebruikt bij het samendrukken web elementen in plaatsen . Net als BZip2 , wordt het gebruik van gzip onderhandeld tussen de client en de server net na de cliënt een verbinding . Het kan efficiënt in het overbrengen van bestanden en blokken van gegevens gebruikt . In tegenstelling tot BZip2 echter gzip niet zo efficiënt werken als een streaming compressor voor data . U zult tot de conclusie komen dat het een beetje omvangrijk zal zijn in streaming data als je eens een kijkje op zijn algoritme . GZip 's algoritme is niet-gepatenteerde , waardoor je in staat om het rond te veranderen als je zou willen .
Binaire protocollen

Voor degenen die willen een efficiënt protocol te ontwikkelen , integreren compressie-algoritmen kan een beetje contra - productief . Hoewel compressie bespaart u bandbreedte , je nog steeds blijven zitten met een klim in CPU-gebruik . Om efficiënt te verminderen doorlooptijd van een opdracht , uit zowel de client en de server , kunt u een binaire protocol voor data -overdracht te creëren . Een binaire protocol is een protocol dat 1 of 2 bytes die fungeren stuurt als opdrachten . Bijvoorbeeld , kunt u een opdracht hebt voor het initiëren van een bestandsoverdracht van de server , die normaal " F_INIT , " in een string protocol genoemd zou worden , maar zou uiteindelijk worden opgeroepen " 9 3 " in een binaire protocol . Dit reduceert de hoeveelheid bandbreedte en handhaaft processor efficiency . Hoewel dit klinkt goed , het is nog beter om de compressie hand in hand te gebruiken met een binaire protocol om bandbreedte verbruik te verminderen , als je kunt veroorloven om een handvol CPU stroom te verbruiken .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te SVN Repositories Sync 
·Wat is een ACH Processor ? 
·Alternatieve Phone Services 
·LG 8350 Tools for Mac 
·Voordelen en nadelen van e-Fil…
·Industriële netwerkprotocolle…
·Hoe te verbinden Twee Phone Mo…
·Hoe de iMac streamen naar een …
·Waarom is UDP Nodig? 
  Related Articles
Hoe om gegevens van de ene computer naar…
Hoe het verhogen van Data Rate via draad…
Hoe om bestanden te gebruiken WLAN 
Hoe om muziek vanaf een computer naar ee…
Hoe je Wireless SSID tussen computers 
Wireless Data Transmission Methoden 
Hoe gegevens verzenden naar een Bluetoot…
Verbinding maken met het internet zonder…
Hoe je Wireless Data versleutelen 
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Linksys WUSB600N Gebruik 
·Hoe het opzetten van een Internet Sharin…
·Hoe te verbinden twee computers via het …
·Hoe maak je een 2950 Cisco Switch voor F…
·Hoe om te zien uw Google zoekgeschiedeni…
·Hoe te configureren 327W 
·Hoe u de PSH Vlag in Netscreen 
·Hoe maak je een Desktop & Laptop 
·Wat is een ISDN Internet Service ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com