Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe Set Up Usenet Via Roadrunner
Usenet news is een verzameling van nieuwsgroepen toegankelijk via het internet van overal in de wereld . Naast tekst gesprekken , Usenet nieuwsgroepen voeren ook binaire bestanden . Deze bestanden kunnen vrij groot zijn , dus in staat om verbinding te maken via een high - speed verbinding , zoals Roadrunner Breedband is belangrijk als u besluit om een ​​van de grote bestanden te downloaden . U kunt de verbinding tot stand via Roadrunner nadat u uw Usenet nieuwslezer account. Wat je nodig hebt
PC
Usenet provider
Usenet nieuwslezer
Toon Meer Aanwijzingen

Turn 1 op uw pc naar het bureaublad van Windows en toegang tot het openen internet via de Roadrunner internetprovider . kopen van 2

Meld je bij een derde Usenet News -provider , zoals Giganews , UsenetServer of Astraweb . De meeste third - party Usenet News providers krijgt u een maandelijkse vergoeding voor de toegang , zodat je een creditcard of bankrekening moeten ondertekenen .
3

Lees de installatie-informatie van het nieuws provider . Stel uw gebruikersnaam , wachtwoord en nieuws servernaam . Ook contact op met de provider voor een lijst met compatibele nieuwslezer programma .
4

Download een newsreader programma zoals Forte Agent en Newsbin . U kunt een spoor demo van de nieuwslezer met volledige functionaliteit voor een beperkte periode te downloaden , maar om verder te gaan langs de beperkte periode moet je de nieuwslezer te kopen .
5

Installeer de nieuwslezer door te dubbelklikken de downloader installer . Werk je weg door het setup-proces voor het programma , met inbegrip van het invoeren van uw gebruikersnaam , wachtwoord en serveradres evenals het kiezen van een locatie voor Usenet binary downloads op uw harde schijf . Sla de instellingen op en voer de nieuwsgroep abonnement menu van de nieuwslezer .

Select nieuwsgroepen 6 in te schrijven op de lijst van de beschikbare opties . Er zijn meer dan 65.000 nieuwsgroepen beschikbaar via Usenet , elk met specifieke informatie over charter van de groep . Na een abonnement op een nieuwsgroep , opent de groep door je newsreader . Informeer bij de lezer handleiding voor precieze instructies . Klik op een onderwerp header binnen de groep om de inhoud van het artikel weer te geven . Zolang uw Roadrunner Internet verbinding open blijft u toegang tot de nieuwsgroepen gebruik van de dienst .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe maak je een vlag Wijziging…
·Hoe maak je een nieuw account …
·Hoe te verwijderen van een Bar…
·Onderdelen van Client /Server …
·Hoe maak je verbinding een Lap…
·De Beste Externe Geluidskaarte…
·Het wijzigen van de naam van e…
·Portable VNC Tutorial 
·Hoe je Pass Cisco Networking A…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat is VPN accountgegevens ? 
·Hoe maak je een wachtwoord Ik ben op Net…
·Hoe maak je een wachtwoord voor een netw…
·Hoe de VPN-verbinding Groepsbeleid 
·Ik ben niet in staat om de MTU -instelli…
·Hoe je niet delen Pagina's in Facebook 
·Verbinding maken met een VPN Van een iPh…
·Routing en Remote Access Router 
·Hoe maak je een hogere overdrachtssnelhe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com