Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Onderdelen van Client /Server Systemen
Er zijn twee belangrijke componenten van een Client /Server Systeem : de " Cliënt " en de "Server" . De Server biedt de cliënt met een dienst . De terminologie ivm verdeelde netwerktoepassingen . Je zou een aangeduid als " de server" of " de file server" externe computer hoort . Echter , kunnen Client /Server transacties plaatsvinden op dezelfde computer , of zelfs binnen dezelfde applicatie . Client

Een onderscheidend kenmerk van een cliënt is dat het initieert de transactie met de server . Een client vraagt ​​een dienst , maakt de server niet aanbieden ongevraagde diensten . De meest voorkomende Client /Server-toepassingen worden gebruikt door het grote publiek zijn betrokken met toegang tot het internet . De webbrowser geeft informatie uit het wereldwijde web . In dit geval , de webbrowser is de opdrachtgever . Het vraagt ​​om een ​​kopie van een bestand terug te worden gestuurd naar het van de server . Zodra zij ontvangt dat bestand het toont het op uw computer . Een ander voorbeeld is e-mail . Het e-mailprogramma op uw computer is een client , zij verzoekt dat e-mails worden verzonden naar beneden van een " mailserver " . Over het algemeen in Client /Server-toepassingen , is de Klant toegankelijk voor de gebruiker en houdt zich bezig met presentatie van gegevens . Opdrachtgever zal op uw computer , en u kunt opdrachten verstrekken. Om uw aanvraag te voltooien , zal de opdrachtgever moeten contact opnemen met de server .
Server

Zoals de term "Server" betekent iets dat levert een dienst , het kon verleidelijk zijn om alles wat een server noemen . Bijvoorbeeld , met webbrowsers en e-mail programma's , zijn ze niet serveren gebruikers ? Zouden ze ook worden genoemd " Servers " en de gebruikers als ' Clients ' ? De termen verwijzen naar een modus operandi tussen computerprogramma's , dus de ultieme "Client " of een dienst kan slechts een programma en niet een persoon te zijn . In het voorbeeld van het tonen van een webpagina op uw computer , de server is de website . Wanneer u het adres van een website in uw browser invoert, vertel je het aan gaan halen een bestand . De browser , als klant , vraagt ​​de server om het de dienst van een kopie van het dossier te verlenen . Het E-mail programma vraagt ​​de Mail Server om de dienst van het overhandigen van e-mails uit te voeren .
Middleware

De Klant moet een of andere methode om contact met de server hebben . Daarom kan een derde component van Client /Server transacties worden gedefinieerd . De rol van Middleware kan de duidelijke cut Client /Server relatie hierboven beschreven verwarren . Door het transport van verzoeken aan de server , wordt de communicatie software een dienst verleent aan de opdrachtgever . Dus is niet de communicatie-software een server? Technisch gezien , ja , conceptueel , nee . Het is beter om de tussenliggende processen de transacties " middleware " beschouwen . Bij de invoering van de twee kanten van de transactie in contact met elkaar , zal de Middleware een reeks van client - server transacties uit te voeren . Om te bepalen wat een cliënt , wat is een server , en wat is Middleware , denk aan de initiatiefnemer van het verzoek , en wie de eis zal voldoen . Alles wat daartussen gebeurt zal Middleware zijn. Net als een Russische pop , zal het Middleware ook mini client - server relaties
Three Tier Client Server

vertroebeling van het water een beetje verder : . Sommige transacties vereisen twee servers . Wanneer een website is gebaseerd op een databank , de Client Browser contacten de website ( server ) die een databank ( ook een Server ) telt . In deze transactie , de website is de server , ook al is het niet de ultieme bron van de gegevens die moeten worden doorgegeven aan de webbrowser . Het dient de opdrachtgever door het formatteren van de gegevens . De database is ook de server , omdat het de gegevens van de browser vereist .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Fiber Optic Cable Backbone Ste…
·Hoe maak je een CSV-bestand vo…
·Hoe kan ik een Linksys Workgro…
·Hoe te Geef de locatie met Goo…
·Tips over hoe om te gebruiken …
·Simple Internet Protocol 
·Eenvoudige manieren om verbind…
·Hoe vindt u de naam van uw Del…
·Stappen om een ​​traceroute ui…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·802.11G en 802.11N Compatibel Routers 
·Hoe kan ik Windows XP Winsock -instellin…
·Verbinding maken met een Range Extender …
·Met twee NIC kaarten Gebruik in One Comp…
·Hoe maak je verbinding met een netwerk h…
·Zelfgemaakte Directional WiFi Antenne 
·Hoe Hook Up een Security Camera via een …
·Scrolling Text Dozen in HTML 
·Hoe maak je een Cisco 861 configureren M…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com