Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat is de pupose van het gebruik van Standaard Routing
Routing is het proces waarbij een router ? - Een apparaat dat gegevensoverdracht behandelt tussen computers - bepaalt de meest efficiënte route tussen twee punten op een netwerk . Routers gebruiken een routeringstabel - een kleine database die een lijst met numerieke Internet Protocol adressen bevat - naar de bestemming van de eenheden , of pakketten , van gegevens vast . Het doel van het gebruik van standaard routing is om pakketten waarvan de bestemming niet overeenkomt met een van de routes in de routeringstabel . Network Traffic

Routers
worden meestal geconfigureerd met een standaard route voor netwerkverkeer gebonden voor het internet omdat het onnodig is en vrijwel onmogelijk om een routeringstabel die routes naar alle netwerken op het internet omvat behouden . Een typisch thuisnetwerken router een routing tafel met tien of minder vermeldingen , terwijl een groot router in het hart van de internet backbone kan een routeringstabel hebben met honderden duizenden inzendingen .
IP-adres < >

de standaardroute br is een catch - all binnenkomst , soms aangeduid als de " route of last resort ', dat wordt gebruikt wanneer er geen andere route naar een bestemming bestaat in de routeringstabel . De standaard route wordt traditioneel gecodeerd naar een bestemming met een IP-adres van 0.0.0.0 . Een IP-adres is een 32 - bits getal dat uniek identificeert een computer op het internet en omdat geen van de 32 bits nodig zijn om de 0.0.0.0 -adres overeenkomen , alle bestemmingen match dit adres. Met andere woorden , zijn alle pakketten bestemd voor een onbekend netwerk verzonden via de standaard route .
Default Gateway

Als een router een pakket ontvangt met een bestemming adres dat is niet op het lokale netwerk , moet het een route over het internet naar de bestemming te vinden . In het algemeen , dit gaat bevragen remote routers om al dan niet de bestemming is op hun LAN . Dit proces is tijdrovend , dus om dingen het IP-protocol versnellen maakt de bestemming host het IP-adres van de router , die bekend staat als de default gateway , moet worden gebruikt om IP- communicatie tot stand te specificeren .
< Br > Policy Based Routing

Standaard routing is vooral handig voor de rand , of perimeter , routers en routers dan bieden de enige verbinding tussen een kleine LAN en het internet . Het kan ook worden gebruikt als basis voor zogenaamde beleid gebaseerd routing , waarbij verschillende routes worden gebruikt afhankelijk van welke apparaten of gebruikers oorsprong de pakketten . Een standaard route kan reeds worden geconfigureerd op een router , maar u kunt wensen , bijvoorbeeld om beleid gebaseerd routing naar pakketten van bepaalde gebruikers te doen toekomen aan de verschillende internet service providers te gebruiken .
< Br >

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te Cookies verwijderen Van…
·Hoe u Windows Plesk Administra…
·Modulatie en demodulatie techn…
·Wat is DiSEqC ? 
·Hoe te downloaden vanaf een co…
·Redenen voor Gelaagde Protocol…
·Hoe de Real VNC Server Install…
·Wat is VSAT technologie ? 
·Hoe Computer bandbreedte berek…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Web 2.0 Communication Tools 
·Hoe om muziek bestanden voor Free upload…
·Hoe te wijzigen van een domeinnaam in Sh…
·De Client-Server Process 
·Hoe in te loggen op een 2Wire Wireless M…
·Installatie ActiveX Software 
·Hoe je het gebruiken AT Commando om take…
·Hoe het opzetten van een internetverbind…
·Hoe om te upgraden naar SSL 3.0 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com