Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
De beste gratis firewalls met E-mail Scan
Firewalls vormen het uitgangspunt als het gaat om internetbeveiliging . Gratis firewalls zijn meestal ontdaan van alle functies , die met slechts de zeer fundamentele bescherming . Een e-mail scannen , bijvoorbeeld , kan zeer nuttig zijn voor kantoorgebruikers die veel e-mails te behandelen , maar meestal een dergelijke functie komt in de betaalde versies . Echter , een paar gratis alternatieven beschikbaar zijn . AVG

AVG
is een internationale onderneming die beveiligingsoplossingen biedt sinds 1991 door een computerbedrijf , Grisoft . Samen met een breed scala aan hoogwaardige beveiligingsproducten en- suites , AVG biedt ook gratis oplossingen zoals AVG 9 Free. AVG 9 Free is een compleet beveiligingspakket gericht op het houden van een computer te beschermen , zowel online als offline . Het beschikt over een bestand scanner , anti - spyware , een firewall voor veilig surfen op het web en een e-mail scanner . De e-mail scanner zal toezien op alle verzonden en ontvangen e-mails om te zorgen niets slecht krijgt in , en niets kostbare stapt uit . Het zal u weg te houden van spam en kwaadaardige bijlagen en zal ook uw persoonlijke gegevens of andere gevoelige gegevens worden verzonden zonder uw toestemming te voorkomen . De firewall en antivirus komen om de bescherming te voltooien , het houden van uw computer onder de radar tijdens het surfen en voortdurend toezicht op alle dossiers behandeld om besmetting te voorkomen met ongewenste en gevaarlijke inhoud .
Avast !

Avast ! beveiligingsoplossingen komen van een Tsjechische softwarebedrijf , Alwil Software . Opgericht in 1988 door twee Tsjechische wetenschappers , Eduard Kucera en Pavel Baudis , Alwil Software biedt beveiligingsoplossingen voor thuisgebruikers en bedrijven . Avast ! Free is een compleet beveiligingspakket bedoeld om alle bescherming die een thuisgebruiker nodig heeft te bieden . Het integreert een antivirus die kan detecteren virussen en andere kwaadaardige bestanden voordat ze de computer bereiken . De firewall biedt netwerk monitoring te surfen veiligheid te garanderen , en de e-mail scanner functie heeft malware filters voor alle in-en uitgaande e-mails verzonden via e-mail clients zoals Microsoft Outlook . Ook filters voor de POP3- , IMAP -en SMTP -protocollen zorgen voor volledige e- bescherming.
Comodo Security Solutions

Comodo Security Solutions is een bedrijf dat is opgericht in 1998 door Melih Abdulhayoglu en biedt zowel gratis en betaalde security -oplossingen . Over het vrije segment , biedt het een security suite gevormd uit een antivirus en een firewall . Het belangrijkste voordeel van Comodo is dat het een modulaire constructie , en naast de basis -suite , diverse andere security modules beschikbaar , zodat gebruikers de mogelijkheid om alleen de functies die zij nodig hebben te kiezen . SecureEmail en AntiSpam zijn twee modules die gericht zijn op het veiligstellen van e-mails. Ze bieden e-mail controle om malware te voorkomen dat content wordt verzonden of ontvangen en bieden ook e- encryptie , zodat de inhoud van verzonden e-mails kunnen niet worden onderschept door hackers .

Previous: Next:
  Network Security
·Wat zijn mijn Proxy Server Set…
·Hoe om te zien Wie met uw draa…
·Hoe het opzetten van een serve…
·Hoe te identiteitsdiefstal te …
·Wat is een Port Scan Aanval op…
·Hoe Monitor welke websites My …
·Hoe te Bypass Sonic Muur 
·Hoe maak je een computer macht…
·Hoe de SSL configureren voor S…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe gratis draadloos internet via een ro…
  Netwerken Articles
·Broadcom NIC Problemen 
·Hoe te Zet Wi - Fi naar een ThinkPad T20…
·Over Wireless Networking 
·De noodzaak van een Intrusion Detection …
·Hoe te Metatags schrijven 
·Hoe te Group Policies Override 
·Hoe vindt u het MAC-adres van een Dell -…
·Hoe te Disable WEP op een Netgear 
·Ik kan geen verbinding maken met een WRT…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com