Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe kan ik bepalen Stalking Via computer?
Het ontvangen van ongewenste voorschotten of communicatie via het internet , dat een bedreigend of intimiderend toon hebben kunnen betekenen dat u slachtoffer bent van cyberstalking . Dit is steeds vaker nu dat de meeste mensen hebben computer en toegang tot internet beschikbaar elk moment van de dag of nacht . Cyberstalking is niet alleen een onzichtbare , onschadelijk dreiging , maar het kan grote schade aanrichten op je leven . Instructies

Print 1 uit een lijst met de veelvuldige pogingen om de communicatie van de dader , nadat het duidelijk voor de dader dat deze communicatie niet welkom zijn gemaakt . Deze documentatie zal u helpen en anderen te bepalen of het contact is ernstig genoeg om te melden aan de autoriteiten . Kopen van 2

Advies inwinnen bij een medisch professional als u problemen ondervindt nachtmerries of slapeloosheid . Dit is een indicatie dat de communicatie een onaanvaardbaar niveau bereikt . ( Potentiële effecten , Ref . 2 ) . Later , zou je de geschiedenis van de medische hulp te gaan met de pesterijen een cruciaal bewijsstuk zijn.
3

Heb je een angst voor je eigen of de veiligheid van uw gezin te wijten aan bedekte dreigementen te hebben of intimiderend communicatie via computer , internet of andere vormen van elektronische communicatie ? Dit is een voorbeeld van cyberstalking .
4

Praat met een vertrouwde vriend en beschrijf je gevoelens van hulpeloosheid en angst , hetzij aan haar of een ander niet-betrokken individu . Zij kan u helpen bepalen of u overdrijft. Een dader kan gebruik maken van verschillende computerprogramma's die herhaalde e-mails of andere mededelingen te sturen naar het slachtoffer , zelfs terwijl hij niet op zijn computer . Dit soort activiteiten kan je meerdere keren te bereiken gedurende de dag en uiteindelijk uw dagelijks leven zal beïnvloeden door het veroorzaken van je onnodige emotionele stress .
5

Contacteer de ISP ( Internet Service Provider ) van de persoon die intimiderend je . ( Onder " Wat te doen '' , Ref . 1 . ) De meeste van deze bedrijven hebben beleid op zijn plaats tegen gebruikers misbruiken of intimiderend ander individu door zijn service en zal u vertellen of uw beschuldigingen van misbruik vallen onder deze richtlijnen . Als ze dat doen een beleid hebben of kan de persoon niet blokkeren waardoor verder contact , bel uw lokale politie om advies .

Previous: Next:
  Network Security
·OS fingerprinting technieken 
·De nadelen van asymmetrische e…
·Soorten Encryptie 
·Wat is een Modded Xbox ? 
·Hoe een gebruiker Mogelijkheid…
·Soorten Firewalls naar een Bus…
·Hoe te Gozi verwijderen 
·Hoe te Hackers Block op uw Wir…
·Protocollen voor Secure Messag…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je Asus WL - 167g Gebruik op een Mac…
·Hoe maak je een kabel draad naar een Con…
·Hoe Monitor uw netwerk 
·Hoe vindt u een oude vriend op Google 
·Hoe een IP-adres pingen 
·Hoe om te leren van de Starcraft 2 Terra…
·Gegevens Communication Tools 
·Hoe te Cricket gebruiken Met Cradlepoint…
·Hoe kan ik volledige Diagnostiek van mij…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com