Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Wat zijn de kenmerken van een externe USB -modem ?
Een externe USB -modem is een modem ongeveer de grootte van een flash drive die wordt aangesloten op uw computer via USB poort . Deze modems worden bijna uitsluitend gebruikt om verbinding te maken met mobiele breedbandverbindingen , en worden ook soms genoemd dongles . Mobiel breedband kunt u verbinding met het internet overal dat je ontvangst kunt krijgen van uw mobiele provider . Terwijl specifieke functies variëren tussen de modellen en fabrikanten , kunnen bepaalde functies worden beschouwd alomtegenwoordig . Universele

USB -modems
zijn perfect voor gebruik op meerdere computers te wijten aan de standaardisatie van de USB-poort , je zou moeilijk worden ingedrukt om een moderne computer die niet ten minste een USB -poort heeft wel vinden . De meeste USB modems werkt met elk besturingssysteem , waardoor het gemakkelijk te gebruiken voor huishoudens of computers die meer dan een besturingssysteem is geïnstalleerd .
Draagbare

De omvang van de externe USB-modem maakt het perfect voor toegang tot internet op de gaan . Niet alleen zijn de modems zelf draagbaar, maar ze laten u om verbinding met het internet bijna overal , het maken van uw computergebruik echt draagbaar ook. U kunt de modem gebruiken om uw laptop verbinding met het mobiele breedbandnetwerk , verbreken , en vervolgens gebruiken in een andere computer toegang tot het internet op een ander apparaat .
Eenvoudig te
gebruiken

Terwijl je kan hebben om stuurprogramma's voor sommige USB modems installeren , zijn er net zoveel die worden beschouwd als " plug and play ", wat betekent dat je ze kunt aansluiten op de computer en gebruik ze zonder het installeren van drivers of gespecialiseerde software . Dit hangt niet alleen af ​​van de modem , maar ook het besturingssysteem . Echter, zelfs degenen modems die gespecialiseerde software nodig is ontworpen voor eenvoudige installatie en bediening , de software is bijna altijd in het geheugen van de dongle 's , en zal beginnen zodra de modem wordt aangesloten inch
snelle Connections

Afhankelijk van uw mobiele provider , kon je een maximale snelheid van 7,2 megabytes per seconde ( mbps ) verbinding te bereiken , dit wordt beschouwd als de huidige limiet van de mobiele breedbandtechnologie . Hoewel deze verbinding snelheden zijn niet zo hoog als een vaste breedbandverbinding , ze zijn nog steeds snel genoeg om high - speed browsing toestaan ​​. Echter , deze verbinding is variabel , afhankelijk van uw USB -hardware snelheid, het bereik van uw mobiele provider , en elke omgeving die cel kan blokkeren .

Previous: Next:
  modems
·Dial Up Modem Error Codes 
·Hoe maak je een Westell Modem …
·Verschillende soorten modemver…
·Hoe maak je een Wireless Modem…
·Hoe kan ik een Dell interne mo…
·Hoe maak je een modem aansluit…
·Hoe maak je een kabelmodem con…
·Hoe kan ik mijn SIM -kaart in …
·Hoe maak je verbinding een Lap…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Wat is het verschil tussen een statisch …
·Hoe je mensen houden van het hacken van …
·Hoe je het Signaal van mijn laptop Card …
·Hoe te testen 1 Gigabyte Ethernet Switch…
·Hoe installeer ik draadloze netwerkkaart…
·De beste IMAP Secure Services E 
·Hoe je alle verkeer stoppen in Windows F…
·Wat is het doel van een computer Router …
·Hoe maak je een Wireless actie Tech Mode…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com